Aileyle film izlemek güzel olsa da tek başına daha güzel oluyor. Odana kapan, yatağına geç ve en sevdiğin filmi aç, izle.
İşte bu kadar 😄

Tek başınıza mı film izlersiniz yoksa ailenizle birlikte mi izlersiniz?
Aileyle film izlemek güzel olsa da tek başına daha güzel oluyor. Odana kapan, yatağına geç ve en sevdiğin filmi aç, izle.
İşte bu kadar 😄

Tek başınıza mı film izlersiniz yoksa ailenizle birlikte mi izlersiniz?
Merhaba,
Sevdiklerim ile seviyorum. En çok annem ve yeğenlerim ile izledim. şu an ev arkadaşım ile izliyoruz genel olarak! 😅
Yalnız pek sevmiyorum ama iş yerinde kulaklığı takip yalnızda izlerim! 😅
Ev arkadaşına güvenemem
Şey 15 senedir tanıdığım bir kardeşim mahallenin çocuklarından 😅kapak resminde fotoğrafı var 😅
Bu tamamen ruh haline ve filme bağlıdır aslında 😊
Tek başına izlemek → Filmin detaylarına daha çok odaklanırsın, istediğin zaman durdurabilir veya tekrar izleyebilirsin. Özellikle korku, dram veya çok sürükleyici filmler için ideal.
Aileyle izlemek → Komedi veya macera filmlerinde daha çok eğlenceli olur, birlikte tepki vermek, sahnelerde gülmek ya da şaşırmak keyfi artırır.
Mesela korku filmi tek başına daha etkileyici olurken, romantik komedi veya animasyonları aileyle izlemek çok daha keyifli olabiliyor.
Sen genellikle hangi tarz filmleri tek başına, hangi tarzları birlikte izlemeyi seviyorsun?
Komedi filmi olursa aileyle tadından yenmez 😂
Şantiyede yaşadığım için tek başıma izliyorum ama eve gittiğimde de yine tek başıma izliyorum çünkü bizimkiler sıkılıyor kalkıyorlar filmin başından. Genelde uykuları geliyor erken yatmaya gidiyorlar.
Valla her modda izlemek ayrı güzel. Yalnız film keyfi, battaniye altında, sevdiğin bir atıştırmalıkla müthiş bir terapi gibi oluyor. Ama aileyle film izlemek de sıcaklık ve eğlence katıyor. Hele bir de komedi filmi seçilmişse kaçırdıysan bile kahkahalarına bakıp eğlenebiliyorsun. 🙃 Sanırım ikisinin de yeri ayrı, hangisi o günkü ruh haline uygun geliyorsa! 😊
Kesinlikle öyle 😄
Cevap
17Cevap
Tek başıma izlemeyi severim çünkü kafam rahat olur ve filmi daha iyi anlayabiliyorum..
tek başıma izlerim
Genelde tek başıma izliyorum birileriyle izlemeye kalktığımda ya film beğenmiyorlar ya da uyuyup izlemiyorlar...
Öpüşme çıkar bizimkiler aaa ooo yapar, sanki beni havadan getirdiler!
Genelde tek hint dizisi izleyecek değilim xbdb
Tek başıma izlerim 🌸
Tek başıma daha iyi ama bazen onlarla da izlerim
Tek başıma daha çok severim😇
genelde tek başıma izlerim
İzleyeceğim filmin türüne göre değişiyor
Ailemle film izlemeyi daha çok severim
Tek başıma da izlerim aile ile de
Tek başıma izlerim genelde
Tek izlemeyi severim.
tek başıma daha zevkli
vallahi izlediğim filme bağlı