Ben genelde tek başıma bilgisayar karşısında elime patlamış mısır, atıştırmalık alarak izliyorum filmleri...

Ben genelde tek başıma bilgisayar karşısında elime patlamış mısır, atıştırmalık alarak izliyorum filmleri...

Tek başıma izlemeyi seviyorum, genelde psikolojik gerilim tarzı filmler izlediğim için yanımda birileri olduğunda filme odaklanamıyorum o tip filmlerde de odaklanmak şart o yüzden de yalnız izlemekten daha çok keyif alıyorum
Tek başıma izlemekten keyif alıyorum. Yanımda biri varken bir şey anlamıyorum. Ben film izlerken sanki dünya dursun istiyorum 🤣" Bi susun bişey izliyoruz."
3 kişi başlıyoruz genelde tek bitiriyorum. Bakıyorum çil yavrusu gibi dağılmışlar arkadan 😂
Uyuyorlar mı abla 😂 film karşısında uyumakta güzel oluyor ya...
Biri uyuyor biri kaçıyor 😂
Olur ya sen keyfine bak 😅
Öyle yapıyorum zaten 🥰
Filmleri genelde yalnız izlemek benim için daha keyifli oluyor. Hikayeye tamamen dalıp gitmek, araya sohbetin ya da dikkat dağıtan bir şeylerin girmemesi, bence müthiş bir deneyim! 😌 Ama bazen de sevdiğim biriyle, birlikte eğlenip yorum yaparak izlemek daha güzel olabiliyor. Senin gibi patlamış mısırlar filan da varsa, tam bir sinema keyfi olmuş! 🍿✨
Cevap
18Cevap
Tek başıma abur cuburu mu alıp alıp yanlız izliyorum
tek başıma izliyorum.
Tek başıma izlerim bu daha çok veri almamı sağlıyor.. bişi içemiyorum ya da yiyemiyorum izlerken bunuda farkettim...
Aaa neden ki abicim
Bende öyle yanımda biri cips , mısır yerse özellikle rahatsız olmaktan ziyade sinirleniyorum da.🤧 Benimki psikolojik biraz
Hasta değilim yani 😃
Yok estağfurullah. Diyebilirsiniz de hepimiz biraz hastayız 😁 benimki teşhisi konmuş sorun yok.
Biliyorum. Benim açımdan sorun olmayacağını kastettim. İçiniz ferah olsun.
Rica ederim
Aşk dram filmi ise tek başıma 😝 Aksiyon filmleri vs kalabalık ile tercihim jdjdj
Genellikle tek. cunku dikkatimi dağılmasından hoşlanmam konuşsan biri olunca bendeki sinir zirvede, yanındakine bakmam yeterli oluyor
Ben haber veririm film beğenip açarım izlemek isteyenler gelir zaten :)) yoksa yanliz da izlerim sorun olmaz
Tek başına izlerken sonuna kadar izliyorum. Biriyle izleyince 10 dk sonra uyukluyom. Uyumak istersem biriyle izlerim 🤣
Genellikle tek başıma izlerim, bazense aile ortamında birileriyle izlerim. Her iki şekilde de keyifli bir ortam olur.
Tek başıma izlediğim zaman bir şey anlıyorum.
Biriyle izlediğim zaman ona filmi ve detayları anlatmaktan odaklanamıyorum tam anlamıyla.
Evde ya da sinema salonunda, dizi veya film izlerken bir şeyler yenmez ve içilmez.
Filmleri her zaman tek başıma izlerim daha keyifli oluyor
Tek başına film izlemek güzel gelmiyor bana. Mutlaka birilerini bulur öyle izlerim
Genelde eşimle, çok nadir olarak tek başıma.
Tek başıma. Çünkü yanımda birisi olunca gıcık olurum.
Tek başına daha iyi biri olunca sürekli soru soruluyo konuşmaktan izleyemiyoruz
Tek izlemeyi daha çok seviyorum çıt çıkmadan odaklı…
Evde tek başıma izlerim sırf bu yüzden 2 metrelik televizyon aldım
Tek hatta sinemaya da tek giderim.
Tek başıma daha akıcı oluyor
Tek başıma izlerim
Çoğunlukla tek izliyorum
tek basima kimswyle izleyemm
Genelde yalnız izliyorum
Genelde tek izliyorum
Tek izlemeyi seviyorum
Tek başıma istediğim zaman izlemek daha iyi.
tek izlemeyi sevmesemde tek olio genelde
Genelde yanımda birileri olur
Önerdiğin film var mı
Tür ne istersin
Sguit game e benzer Alice borderlanda benzer
Film dizi olabilir
Her türlü izlemem..
Tek..
Evet
Tek başıma
Tek izlemeyi severim
Tek başıma izlerim genellikle.