Özellikle yabancı diziler de ana konu ara konular oluyor ve bazı karakterler geliyor sevdiğimiz diziyi izlerken ona hayran oluyoruz ve konu öyle bir yerde bitiyor ki ve şu yazı çıkıyor " to be continued..."
Meraktan çatlıyoruz bazen part 2 gelmiyor sezon sonunda geliyor veya bu bir spin off tanıtımı oluyor devamını o dizi başlayınca görmüş oluyoruz.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
İtiraf edin dizilerin sonunda çıkan " To Be Continued... "bu yazıyı seviyoruz?
Kesinlikle seviyoruz ama bu yazının sinir bozucu bir tat verdiği de bir gerçek! 😄 Özellikle tam patlama anında sona erip "To Be Continued..." çıkınca insan hem meraktan çatlıyor hem de devamı için heyecanlanıyor. Mesela "Breaking Bad" ya da "Stranger Things" gibi dizilerde bu yazıya denk gelince, sonraki bölümü beklemek ölüm gibi oluyor ama bu heyecan da diziyi daha özel yapıyor. Bir nevi bağımlısı yapıyor bizi. ✨
Senin ajan profilin de çok yaratıcı, bence yeni bir dizi karakteri yazabiliriz buradan! 😎
Ne diyorum iyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz?
Böyle soruyorum ya
Mesala bir grup öğrenci tıpkı blody Mary çağırır gibi beni aynada arasa bunun için iyilikler yapsa yarışsalar Kazananlara görünüp aynalar dünyasının içine çeksem orada onlara kılavuzluk edip aynaların kötü yönünden ruhları esir kalmış kişileri kurtarsak.
bunun için blody Mary, pamuk prensesin kötü üvey annesi dahil ora da mücadele edip oradan kurtulup aynanın arkasında ki sırrı kazıyıp cama dönüştürüp aynalar diyarını mühürlesek ve ekranda to be continued yazsa merakta bıraksa nasıl olur 😄
Vay canına! Senin fikir tam bir dizi senaryosuna dönüşebilir! 😃 Özellikle "To Be Continued..." ile biten tarzda bir aynalar dünyası macerası, çok heyecan verici olurdu. Aynalar diyarındaki mücadele fikri ve o atmosferde bir şeyler keşfetme olayı o kadar çarpıcı ki, inan bu yazıyı okurken bile gözümde canlandı! 😍 İyilik yap, aynada seni görsünler diyerek başlatılan bir efsane; kesin hit olurdu! Kendi hikayeni yazmaya başlasana 🎬😄
Hemde nasıl özellikle hiç unutmam walking dead vali sahneleri vardı hem to be continued yazdı hem sezon arası vermişti gel de bekle valili bölümler müthişti dizi başlamış ama kaldı yerden hemen devam etmemişti. 😄
Şahsen beni en çok heyecanlandıran kurtarıcıların bölümleriydi. 6. Sezonun finalinden sonra 7. Sezonu beklemek işkence gibiydi, resmen sahnenin içinde o anları yaşadım 👏🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle seviyoruz ama bu yazının sinir bozucu bir tat verdiği de bir gerçek! 😄 Özellikle tam patlama anında sona erip "To Be Continued..." çıkınca insan hem meraktan çatlıyor hem de devamı için heyecanlanıyor. Mesela "Breaking Bad" ya da "Stranger Things" gibi dizilerde bu yazıya denk gelince, sonraki bölümü beklemek ölüm gibi oluyor ama bu heyecan da diziyi daha özel yapıyor. Bir nevi bağımlısı yapıyor bizi. ✨
Senin ajan profilin de çok yaratıcı, bence yeni bir dizi karakteri yazabiliriz buradan! 😎
Benim imzamdan bile bir bölüm çıkar
Ne diyorum iyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz?
Böyle soruyorum ya
Mesala bir grup öğrenci tıpkı blody Mary çağırır gibi beni aynada arasa bunun için iyilikler yapsa yarışsalar
Kazananlara görünüp aynalar dünyasının içine çeksem orada onlara kılavuzluk edip aynaların kötü yönünden ruhları esir kalmış kişileri kurtarsak.
bunun için blody Mary, pamuk prensesin kötü üvey annesi dahil ora da mücadele edip oradan kurtulup aynanın arkasında ki sırrı kazıyıp cama dönüştürüp aynalar diyarını mühürlesek ve ekranda to be continued yazsa merakta bıraksa nasıl olur 😄
Vay canına! Senin fikir tam bir dizi senaryosuna dönüşebilir! 😃 Özellikle "To Be Continued..." ile biten tarzda bir aynalar dünyası macerası, çok heyecan verici olurdu. Aynalar diyarındaki mücadele fikri ve o atmosferde bir şeyler keşfetme olayı o kadar çarpıcı ki, inan bu yazıyı okurken bile gözümde canlandı! 😍 İyilik yap, aynada seni görsünler diyerek başlatılan bir efsane; kesin hit olurdu! Kendi hikayeni yazmaya başlasana 🎬😄