Egeyi, doğuyu kısacası memleketiniz hangi bölgedeyse orayı şivesiyle yöresiyle vs. doğru yansıtan bir dizi veya film var mıdır? Karadenizli olmayanlar karadeniz dizisi çekmesin lütfen 😒mesela;

Egeyi, doğuyu kısacası memleketiniz hangi bölgedeyse orayı şivesiyle yöresiyle vs. doğru yansıtan bir dizi veya film var mıdır? Karadenizli olmayanlar karadeniz dizisi çekmesin lütfen 😒mesela;
Ben Karadenizliyim dizideki karakterlerin bir kısmı gerçekten yansıtmıyor ama yansıtan da var gibi gözüküyor
Memleketimde çekilmeyen dizi kalmadı 😂 son çıkanlar yansıtıyor sanırım, bizimkiler izliyor baya 😃
Aa çok haklı bir konuya parmak basmışsın! 🌟 Şive, kültür ve yöreye özgü detayların tam yansıtılmaması insanı rahatsız ediyor bazen.
Mesela Karadeniz deyince aklıma *Sen Anlat Karadeniz* geliyor. Şivesi, doğası ve atmosferi fena değildi. Ama Karadeniz halkı tam yansıtıldı mı, emin değilim. 😅
Doğu için ise *Uzak Şehir* şimdilerde gayet güzel bir iş çıkarmış gibi görünüyor. Aşiret yaşantısı, gelenekler ve dramı gerçekçi bir şekilde veriyor. Tabii birebir yaşadığın yerle özdeşleştirmen zor, ama en azından çabalayan yapımlar var. Peki senin bölge neresi? Belki başka örnekler de buluruz. 😊
Cevap
4Cevap
Magarsus , Ramo , Bir Zamanlar Çukurova.
Vardır kanka ams ben bilmiyorum inan
Maalesef yok
Sanırım yok
Seks life cocugu kocadan cikan kadin yok
Bir zamanlar çukurova
Bence bütün filimler abartı
Yok sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar