Diziler & Filmler Sevdiğiniz dizilerin/filmlerin kamera arkasını i̇zler misiniz? íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim hoşuma gidiyor ne yalan söyleyim izliyorum bazen 😅 Güncellemeler+1 yıl Süpers Soru 🌹🥳 Sevdiğiniz dizilerin/filmlerin kamera arkasını i̇zler misiniz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İzlerim denk gelirse 1 0 Yorumla
Frıdakahlomaı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben sevmiyorum ya o izlediğim dizinin filmin etkisini kaybediyormus gibi 😂 1 9 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Ya kusura bakma ismini fırıldak olmasın diye okuyorum hep 😂😅😂 Yorumla Frıdakahlomaı +1 yıl Yaaaa 😂😂😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Vallahi billahi aha fırıldak yazmış diyorum 😅 çok sorry Yorumla íbobeyyy +1 yıl Lan 🤦♂️ haaaa şimdi jeton düştü 😅 Yorumla Frıdakahlomaı +1 yıl Ay valla iyi güldüm haa 😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😂 kim bu diye düşünüyorum bende ya 😅😂 jeton kareli geç düştü ablam 😅 Yorumla Frıdakahlomaı +1 yıl 😂😂 tamam hadi affettim seni 😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Aha aşağıda güzel kardeşim diye biri daha geldi 😅😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Millet kendine sövdürmeyi seviyor abla ben nabıyım 😅😂😂 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. İzliyorum. Perfect Marriage Revenge'de bir kamera arkası sahnesi vardı, sevişme sahnesi. Ortalık alev alıyordu. 1 0 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Film/Dizi izlemiyorum ama film arkası ilgimi çeken bir şey. 2 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Denk gelirsem izlerim. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. İzliyorum bazen keyifli oluyor 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İzlerim denk gelirse
Ben sevmiyorum ya o izlediğim dizinin filmin etkisini kaybediyormus gibi 😂
Ya kusura bakma ismini fırıldak olmasın diye okuyorum hep 😂😅😂
Yaaaa 😂😂😂😂
Vallahi billahi aha fırıldak yazmış diyorum 😅 çok sorry
Lan 🤦♂️ haaaa şimdi jeton düştü 😅
Ay valla iyi güldüm haa 😂😂
😅😂 kim bu diye düşünüyorum bende ya 😅😂 jeton kareli geç düştü ablam 😅
😂😂 tamam hadi affettim seni 😂😂
Aha aşağıda güzel kardeşim diye biri daha geldi 😅😂
Millet kendine sövdürmeyi seviyor abla ben nabıyım 😅😂😂
İzliyorum. Perfect Marriage Revenge'de bir kamera arkası sahnesi vardı, sevişme sahnesi. Ortalık alev alıyordu.
Film/Dizi izlemiyorum ama film arkası ilgimi çeken bir şey.
Denk gelirsem izlerim.
Hayır hiç bakmıyorum
İzliyorum bazen keyifli oluyor 😅
İzlemem, ilgimi çekmiyor.
Hayır
İzliyoruz
Bazen.
İzlemem
Yoo ne gerek var