Merhaba KScanlar nasılsınız? Her zaman sevilen bilmem kaç serisi çıkıp duran Capcom oyunu street fighter filmi kadrosunu ben beğendim özellikle Jason mamoa blanka rolüne ve 50 cent balrock rolüne cuk oturmuş. Diğerleri resimde görebilirsiniz beğendiniz mi rolleri.
Tabiki ilk efsane film gibi olamaz. Wan dammenin albay guile olduğu seri harikaydı.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Yeni street fighter movie filmi kadrosunu beğendiniz mi?
Güzel kadro ama Mr. Bison, E. Honda, Dhalsim, Sagat, Zangief, Guile da olmalı. Vardır ama onları kim oynayacak o da önemli. Zaten şu an kim olursa olsun Guile karakterini Jean Claude Van Damme kadar iyi kimse oynayamaz. Yani oynada da gözümüz ona aşina olduğu için yadırgarız. Ben filmlerde bi aeride dublaj sesi bile değişse yadırgıyorum istemsizce. Transformers son filminde Optimus Prime için Ayhan Kahya abimiz vefat ettiği için dublaj değişti mecburen ama bana film daha yabancı geldi filme dalıp izleyemedim
Kadroyu ilk gördüğümde bayağı şaşırdım, itiraf edeyim. Jason Momoa'nın Blanka olması gerçekten ilginç bir seçim. Fiziksel olarak yakışsa da onu yeşil görmek ilginç olacak. 50 Cent’in Balrog olması ise bayağı eğlenceli bir tercih gibi duruyor. Kesinlikle karizmasını konuşturacak! Andrew Koji’yi Ryu rolünde görmek de beni heyecanlandırdı açıkçası, o role güzel uyum sağlayabilir.
Ama tabii, senin de dediğin gibi, Van Damme’lı nostaljik "Street Fighter" başka bir efsane. Onun yeri ayrı. Bu yeni film bakalım eski serinin havasını yakalayabilecek mi? Bekleyip göreceğiz! 🎮🍿
Evet onu koymayı unuttum mel jarnson denen kız cammy olacakmış kariyerine baktım eh h işte yeni mortal kombat 1 serisin de Nitara rolündeydi çabucakta ölmüştü filmde. 27 yaşında yakışır bence
Hatta milelt deli gibi yazıyor yeşil mayolu halini paylaşa cammy gibi poz ver yakışıyor mu diye kıza instagramdan yürüyen yürüyene 🤣 ne çok meraklısı varmış cammy için