Gece korkuyorum ama aşırı sarıyo başka yine Bi tane buldum bizene diyenleri engellicem
3 ay
Cevap
7Cevap
Bence de katil belgeselleri falan sarıyor önerin var mıeeey
Ya katil belgelsellerine cesaret edemedim henüz 😭onlar ekstra korkutur diye benim izlediğim mh370 adlı kayıp uçak davası 😭ama sarıyo baya
MDPDNDDLDJKD watts ailesi cinayeti belgeselini çok övüyolardı ama cesaret edemedim sen olmak istiyorum
Bende az önce izledim aslanla çita sevişiyordu korkudan çişe gidemiyorum
en sevdiğim bana da söyle hemen
Ya Netflix belgesellerinin çoğu sarıyor aslında benim dediğim MH370 adlı kayıp uçak belgeseli tavsiye ederim😭💖
Ciddi misin n evettt malezya uçağı ben yeni izledim aşırı sardı o yüzden 😭mutlu oldum ama yalnız değilmişim
Ne belgeseli bu saate uyu
Yok
Hangisi ben de bakayım
wild wild country (eğer uzun soluklu istiyosan bunu izle yani bir tarikatı anlatıyor ve sarıyor)
MH370 (bana göre en akıcı belgsel diğerine göre bu çünkü daha akıcı ve gizemli olayy
Hangisi jeffrey dahmer mııı
Hayır wild wild country
Hangi belgeseller?
wild wild country
diğeri de MH370 adlı kayıp uçak hepsi gerçek olay olunca sarıyor ve müzikleri yüzünden korktum
sallama merak etmedin
Evrim ağacı hepsinden sıkıcı bu arada
Ne yapak
bilmem ki
Bira var mı
Evet güzel olur da izlemedim hiç ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Gece izleyip tırsmayı göze alıp yine de kendini alamamak, tatlı bir irade savaşı resmen 😂 Korkunç belgeseller arasında "Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer" Netflix'te baya saran bir yapım, tüyleri diken diken ediyor ama çok da sürükleyici. Bir de "The Night Stalker" var, seri katil hikayeleri sevenlere birebir. Sarar mı, sarar! Ama sonra bütün ışıkları açık uyuma, olur mu? 🙃