Diziler & Filmler İzlerken selinizin sümüğünüze karıştığı filmler :) ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sümüğünüzü silmekten izleyemediğiniz filmler? :) Güncellemeler+1 yıl Cevappppppp İzlerken selinizin sümüğünüze karıştığı filmler :) ? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Henüz o kadar film geçmişim yok ancak en son ölü gelin isimli animasyonu izledim ve tam da final sahnesinde biraz hüzünlenmiştim zaten o gün duygusaldım ve hafiften bir gözlerim dolmuş olabilir. 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Ayla da çok ağladım ben :D 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok ağladım yaaa :) e madem ağladın niye gülerek yazıyorsun duygusuz herif :D Yorumla KnightsSword +1 yıl Ağlayarak mı yazıyım ya ne alakası var ajshndajısd Yorumla KnightsSword +1 yıl sende gülümsemişsin bak :D Yorumla Soran +1 yıl Ağlayacaksın tabi ya bu nedir yaaa bebek gibi ağlayacaksın tabi :D Yorumla Soran +1 yıl E sen karşımda gülerken napsaydim selim sümüğüme karışmış şekilde ağlasa mıydım?:D Yorumla KnightsSword +1 yıl Bana nutuk çekiyosan ağlaman lazım :D al üühühühüü bak nasıl ağlıyorum ama asfasd Yorumla Soran +1 yıl Niye ağlayacakmışım koca bebek olan sensin sen ağla asdhd bebekler gibi ağlıyorsun kıyamam 😞 Yorumla KnightsSword +1 yıl ben koca bebek miyim :D sende küçük bebeksin öyle ağla o zaman :D Yorumla Soran +1 yıl Öylesin ağlamışsın işte bebekler gibi 🤷♀️ :D ben mutlu bi bebeğim kimse ağlatamaz benii :) Yorumla KnightsSword +1 yıl Ya beni niye ağlatıyorsun o zaman derdin ne :D :D Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim işte ağlasan olmaz mıydı yani beni mutlu etmek için. Erkeksin ya illa bi odunluk yapıcaksın koca bebek :) iyi ağlama minnoş minnoş otur :) Yorumla KnightsSword +1 yıl Ağladım zaten bir defa sırf istedin diye daha ne yapayım :D odun olduk şimdi de ne yapsam yaranamam bence :D :D Yorumla Soran +1 yıl Peki 😔 Yorumla KnightsSword +1 yıl 😅👼✨ Yorumla Soran +1 yıl 😔😔😔😭 Yorumla KnightsSword +1 yıl Badem - Sen ağlama diye bir şarkı vardı sanırım sana armağan ediyorum :D Yorumla Soran +1 yıl Ağlarım işte banane :) Yorumla KnightsSword +1 yıl İlk başta ağla diye uğraşıyordum şimdi ağlama diye uğraşıyorum ya sen nasıl birisisin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 sağol iyi ki varsın Yorumla KnightsSword +1 yıl Ricalar ✨👼 Yorumla
ironly Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Ateş böceklerinin mezarı 0 13 Yorumla Soran +1 yıl 😯😯😯😯😯😯 konusu ne? Yorumla ironly +1 yıl Savaş sonrası abi ile kardeşin yaşadığı zorluklar Yorumla Soran +1 yıl :((((((( Yorumla Soran +1 yıl Seni en çok etkileyen ne oldu?😔 Yorumla ironly +1 yıl Kız kardeşinin ölümü Yorumla Soran +1 yıl :((((((((((((((((((( Yorumla ironly +1 yıl Izle çok beğenirsin Yorumla Soran +1 yıl Benim abim yok :((((((( Yorumla ironly +1 yıl Dertleşmek istersen gel Yorumla ironly +1 yıl Benim de Yorumla Soran +1 yıl :(((((( geleyim Yorumla ironly +1 yıl :( Yorumla ironly +1 yıl Gelmedin Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kadının sürekli bağırdığı kısa filmlerdir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani :) Yorumla
Karanlık_lar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben ağlayamıyorum ki 0 8 Yorumla Karanlık_lar +1 yıl Ama iki tanesinde kesin ağlarsın Yorumla Soran +1 yıl Nedir onlar :) Yorumla Soran +1 yıl Neden ağlayamıyorsunnn Yorumla Karanlık_lar +1 yıl Ağlamak zayiflik dediler kucukkenDuygularimi bastirdilar. Yorumla Karanlık_lar +1 yıl Özelden yaz bana o iki filmi yazayim sana Yorumla Soran +1 yıl Sen erkeksin di mi :) pislik beni kandıramazsınnn😎 Yorumla Karanlık_lar +1 yıl Değilim. O iki film benim için özel. Istiyorsan yaz özelden. Istemiyorsan yazma. Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum yazmicam :) Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Miracle in cell no 7 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Henüz o kadar film geçmişim yok ancak en son ölü gelin isimli animasyonu izledim ve tam da final sahnesinde biraz hüzünlenmiştim zaten o gün duygusaldım ve hafiften bir gözlerim dolmuş olabilir.
Ayla da çok ağladım ben :D
Bende çok ağladım yaaa :) e madem ağladın niye gülerek yazıyorsun duygusuz herif :D
Ağlayarak mı yazıyım ya ne alakası var ajshndajısd
sende gülümsemişsin bak :D
Ağlayacaksın tabi ya bu nedir yaaa bebek gibi ağlayacaksın tabi :D
E sen karşımda gülerken napsaydim selim sümüğüme karışmış şekilde ağlasa mıydım?:D
Bana nutuk çekiyosan ağlaman lazım :D
al üühühühüü bak nasıl ağlıyorum ama asfasd
Niye ağlayacakmışım koca bebek olan sensin sen ağla asdhd bebekler gibi ağlıyorsun kıyamam 😞
ben koca bebek miyim :D sende küçük bebeksin öyle ağla o zaman :D
Öylesin ağlamışsın işte bebekler gibi 🤷♀️ :D ben mutlu bi bebeğim kimse ağlatamaz benii :)
Ya beni niye ağlatıyorsun o zaman derdin ne :D :D
Ne bileyim işte ağlasan olmaz mıydı yani beni mutlu etmek için. Erkeksin ya illa bi odunluk yapıcaksın koca bebek :) iyi ağlama minnoş minnoş otur :)
Ağladım zaten bir defa sırf istedin diye daha ne yapayım :D odun olduk şimdi de ne yapsam yaranamam bence :D :D
Peki 😔
😅👼✨
😔😔😔😭
Badem - Sen ağlama diye bir şarkı vardı sanırım sana armağan ediyorum :D
Ağlarım işte banane :)
İlk başta ağla diye uğraşıyordum şimdi ağlama diye uğraşıyorum ya sen nasıl birisisin 😂😂
😂😂😂😂 sağol iyi ki varsın
Ricalar ✨👼
Ateş böceklerinin mezarı
😯😯😯😯😯😯 konusu ne?
Savaş sonrası abi ile kardeşin yaşadığı zorluklar
:(((((((
Seni en çok etkileyen ne oldu?😔
Kız kardeşinin ölümü
:(((((((((((((((((((
Izle çok beğenirsin
Benim abim yok :(((((((
Dertleşmek istersen gel
Benim de
:(((((( geleyim
:(
Gelmedin
Kadının sürekli bağırdığı kısa filmlerdir.
Nasıl yani :)
Ben ağlayamıyorum ki
Ama iki tanesinde kesin ağlarsın
Nedir onlar :)
Neden ağlayamıyorsunnn
Ağlamak zayiflik dediler kucukken
Duygularimi bastirdilar.
Özelden yaz bana o iki filmi yazayim sana
Sen erkeksin di mi :) pislik beni kandıramazsınnn😎
Değilim. O iki film benim için özel. Istiyorsan yaz özelden. Istemiyorsan yazma.
İstemiyorum yazmicam :)
Black
Konusu nedir :)
Miracle in cell no 7