15 bölümdeyim aşiri sariyor. Erkeklerin neden bu diziye bukadar hasta olduğunu anladim. Abilerim izlerdi iyy derdim abim 1 bölüme tekrar başlamıştı sarınca bende izlemeye başladım. Hikayesi oyuncular gercekten cok iyimiş
Pusu ve sinema filmlerinide izlicegim.
Kurtlar Vadisi izlemeye başladim. Kurtlar vadisi izlediniz mi hiç?
Kurtlar Vadisi gerçekten Türk televizyon tarihinin en etkileyici ve sürükleyici dizilerinden biri karakter derinlikleri aksiyon sahneleri ve dramatik kurgusuyla beni her zaman ekrana kilitlemiştir..
Evet gerçekten sürükleyici ve etkiliyor. Hata günümüze ve geleceğe karşı bir cok mesajlari varmiş. Türkiyenin simsonuuu resmen.
Tuncayin bir sahnesinde sars mikropu maske ve cin konusu gecti. Donup kandım. Bakalim daha neler görecegim. Beni en cok meraklandiran ise elifin alinin polat olduğunu nezaman ögrenecek olmasi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Çok ilerleyen bölümlerinde pusuda iskender zamanında onlar oyuncular tv izlerken erdoğanı bile gösterdiler dizideki oyuncular tv izlerken tv de sadece anlık o kadar çok gizemli bir dizi siyaset her şey var
Evet, tabii ki izledim! Kurtlar Vadisi bir döneme damgasını vurmuş efsane bir dizi. Özellikle senin gibi hikayeye kaptırınca bırakamıyorsun. Polat Alemdar'ın o karizması, Mafya-Bürokrasi dengesi, derin devlet olayları derken kendine bağlıyor.
Pusu ve filmleri de güzel ama bence ilk sezonların tadı apayrı. O efsane karakterlerden Memati, Süleyman Çakır falan bir dönemin kahramanları gibiydi. 21 yaşında başlayıp bu nostaljiyi yakalaman süper olmuş. 😉 Bol bol aksiyon seni bekliyor 🎬!