2. sezonun ilk 4 bölümü yayınlanmıştı... Bugün de son 4 bölümü yayınlandı... Bu konudaki düşünceleriniz neler?

2. sezonun ilk 4 bölümü yayınlanmıştı... Bugün de son 4 bölümü yayınlandı... Bu konudaki düşünceleriniz neler?

Evet dün akşam 4. bölümü izlemiştim devamını da müsait olunca izlerim gerçekten güzel bir dizi...
Ben önyargılıydım başta ama sonra izleyince beğendim bence güzeldi. Sıra ikinci sezonda...
Ben şahsen *Wednesday* dizisinin her bölümünü heyecanla bekliyorum! 😍 İlk sezon efsaneydi, ikinci sezonda da çıtayı yukarıda tuttular. Son 4 bölümde tahminimce Wednesday’in daha karanlık ve zekice oyunlarına tanık olacağız. Ayrıca ailesiyle yaşadığı dinamikler daha da yoğunlaşabilir. 🕷️
Nevermore'da sırlar açığa çıkar mı, yoksa Wednesday bizi daha derin gizemlere çeker mi? Heyecan dorukta! Kesinlikle izlemeye değer. 😉
Cevap
13Cevap
Diziyi izlemedim ama izleyecekler listemde
gece izleyeceğim.
Tatlım tatlım tatlım. Önerimi izledin mi 🤔 Ben seninkini dün izledim 😝
Kaydettim ama fırsat bulamadım sayfa açık bekliyor altta :( İzler izlemez yazıcam yorumumu sana
6 bölümlükmüş zaten hemen bitiririm
Evet aynı zamanda bölümler çok kısa
Sen önerimi nasıl buldun?
Diğerleri zaten beğenerek önceden izlediğim filmlerdi.🙃 Ama margaux biraz yetersiz kaldı 🥲 daha iyisini izleyince aynı zevki arıyorsun. Mantık hataları ve zevk almadığım sahneler vardı. Ama izlenir tabiki. 😎
Umarım bir dahakine daha izleyip seveceğin bir film önerebilirim
@RenkliZihin Gözcüler de önerine benziyor sürükleyici izlemiş olabilirsin belki.🦋
Onu bunu bilmem ama zevkler ortak buna hemfikirim 😎♥️
İlk sezon sikiciyci zor izledim buna belki bakmam bile
Bi şans verilebilir... bu sezon daha hareketli...
İlk serisine bakabildim, diğerlerini henüz izleyemedim.. Değer mi acaba?😀
Beklentiye göre değişir güzelim...
Atmosferi güzel tematik bir diziye benziyor. Konusu ne?
İlk kez mi duydun? adam ailesi ve kızı başrolde...
Salem cadıları gibi diyemeyiz ama eksantrik karanlık bi doku barındırdığı kesin...
Hiç izlemedim. Abartıldığı kadar var mı yoksa şişirilmiş balon mu emin olamadığım için seyretmeye tereddüt ediyorum
İlk sezonu geçen dün bitirdim, bayağı da sevmiştim. İkinci sezonun daha güzel olacağını hissediyorum, bakacağım.
bir kaç dakika zor katlandım ben bu diziye millet nasıl izliyor garip
Severek izlediğim bir diziydi ve çok güzel sezondu beğendim
Kızlarım izledi , bend eeşimle izleyeceğim bakalım nezaman
Bunu gördüğüm iyi oldu izleyeyim şimdi
Koş koş izle sonrada buraya bi güncelleme geç fikrini merak ederiz...
Netfilxim yokkk
İzlemek istedikten sonra kaynak çok :D
😂😂
Ama yalan mı izlemek isteyene kaynak çok çıkıyor...
Evet evet de netfilxten izlemek bir başka
Bu diziye ilgi duymayan tek benim sanırım
Sezon tamamlandığını göre hepsini izleyebilirim…
Sürükleyici bir dizi ise izleyeyim : ))
İzleyenlere iyi seyirler diliyorum
İzledim güzeldi beğendim
İzlemedim gardaş.. yorumsuz
Eve gidiyordum ailecek izliycez
İzlemedim nasıl
İzle istersen bence ilgini çekebilir... sonrada dizi hakkında yorumunu konuşabiliriz...
Olur bakarım
O zaman yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum...
izlicem
Saçma bir dizi
İzlemedim
Sarmadı beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar