Wednesday 2. sezon galası yapıldı ve 2. Sezonun ilk kısmı resmi olarak 6 Ağustosta yayınlandı... Siz bu sezon hakkında neler düşünüyorsunuz? Beklentileriniz neler?

Wednesday 2. sezon galası yapıldı ve 2. Sezonun ilk kısmı resmi olarak 6 Ağustosta yayınlandı... Siz bu sezon hakkında neler düşünüyorsunuz? Beklentileriniz neler?

İlk sezon daha iyi geldi bana. Başlangıcı 2. sezonun biraz sıkıcıydı bana göre sonra biraz hareketlendi ama sade 4 bölüm yayınlandı. Sezonun geri kalanı nasıl olacak merakla bekliyorum.
Bence Wednesday 2. sezonu hem karanlık atmosferi hem de sinematik anlatımıyla harika bir devam niteliği taşıyor. İlk dört bölümü izledim ve Jenna Ortega’nın sahnede yalnızca oyunculuk değil aynı zamanda yapımcı kimliğindeki önderliği oldukça etkileyici. Hikâyenin gölgeli gizemleri, yeni karakterlerle genişleyen aile dinamikleri ve Tim Burton’ın tarzını taşıyan görsel şölen hem önceki sezonun ruhunu sürdürüyor hem de yepyeni bir boyut kazandırıyor
Aslında dizi güzeldi yarım atmışlar ama neyse.
Jenna ortega normal hayatta da wednesday gibi dolaşsa on numara kız.
Annesi de taş gibi kadın. Hele ki annesinin gençliğini gösterdiler ilk sezonda. Kadın çok güzeldi.
O sondaki kadın kesin teyzesiydi.
Başrol oyuncusu Jenna Ortega'nın da belirttiği gibi, 2. sezonun daha çok korku ve aksiyon odaklı olduğu söyleniyor.
😇
Cevap
10Cevap
İlk 4 bitti iki hafta sonra diğer 4 gelicek, zevkli güzel izleniyor. Anneanne rolündeki kadın ne kadar güzel... film zaten Tim Burton tarzıyla izlettiriyor kendini kiyafetler stil c. zeta Jones da çok iyi gidiyor rolüne o da harika bir kadın..
2 sezonun 2nci kısmını bekliyorum o da netflix e düşsün ikisini 1 izleyecem..
Kısa sürdü bi gecede bitti biraz daha uzun sürsün
jenna kendine ne yapmis oyle ya gupguzelim kiz
Bir şey düşünmek için önce izlemem lazım. şu an o kadar vaktim yok :)
belki emma için başlarım ama çok saçma geliyor bana birde yeni sezonları çok geç geliyor
İlk sezonun tadını alamadım pek bakalım 2. kısmı çıkınca daha iyi anlayacağız
1 sezon kötüydü sıkıcıydı ama 1 kısım/ 2 sezon güzeldi
Overrated bir dizi olduğunu düşünüyorum.
İlk sezonun tadını vermedi sıkıcı geldi bayağı
Henüz izlemedim umarım güzeldir 🦋
Bekliyoruz gelsin
Bilmirem
İzlemiyorum..
Gayet havalı sezon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?