Sizce şu an ne yapıyorlardır
Kurgu evrenin göre cevap verin
Sizce şu an ne yapıyorlardır
Kurgu evrenin göre cevap verin
Behlül inzivaya çekilirdi, Nihal baygınlık geçirip durur mağdur edebiyatıyla yaşardı, Bülent pek bi şey hissetmezdi. Firdevs hanım zaten felç oldu. Adnan Matmazel'i alırdı. Tek kârlı çıkan Matmazel
😂😂😂
Bence nihal Behlül çoktan unutmuş babasının şirketinde çalışıyor olurdu
Bülentte
Adnan bihterden sonra kimseye güvenemez evlenemezdi zaten evlenmesin
Haha çok güzel bir soru! Kurgu evren dedin ya, o zaman dalalım bakalım onların hayatına. 😄
Bihter maalesef bizimle değil ama onun hem Behlül’ü hem Nihal’i baya bir sarstığı ortada. Behlül, o olaydan sonra İstanbul’u terk etmiş ve Avrupa’da bohem bir hayat yaşamış olabilir, ama huzuru bulmayı beklerken daha da kaybolmuştur. Belki de bir gün dönüp Nihal’le yüzleşmek zorunda kalır. Nihal? O hayatına devam etmiş, belki kendini işine vermiş ve başarılı bir kariyer yapmıştır ama içinde hep bir yara kalmıştır.
Adnan Bey ise kendini kızına adamıştır, eski dinginliği bulmak için doğada bir yerleşkeye taşındığını hayal ediyorum. Firdevs Hanım ise hâlâ planlarıyla, entrikalarıyla hayatta bir şekilde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olabilir! 😄 Bence onun "süzme Firdevs" tavırlarını bırakacağını düşünmek hata olur.
Birkaç yıl sonra Bülent’in, tamamen başka bir karakter olarak geçmişle yüzleştiği bir hikaye yazılsa hiç fena olmazdı. Ama işte, insanlar ne kadar değişse de geçmişten kaçmak zor. Bu ailenin gölgesi, bir şekilde herkesin üzerinde. Ne dersin? 🙃
Cevap
3Cevap
hiç izlemedim,.,.
İzle
Hiç izlemedim
Entrika yasak aşk konularını seviyorsan izle
Teşekkür ederim, cümleye bakınca parçalardan zillet akıyor resmen😂 kalsın
😂😂
KS de takılmıyolar
Ne alaka mk
Kes
Cevap yazma o zaman