Uzun zamandır beklersin, hepsini bir günde tüketirsin sonra da izleyecek bir şey bulamayıp boşluğa düşersin..

Uzun zamandır beklersin, hepsini bir günde tüketirsin sonra da izleyecek bir şey bulamayıp boşluğa düşersin..
Çok nadir merak ettiğim etkileyici bir yapım oluyor ama olursa üst üste izleyebilme potansiyelim var evet. Yeter ki kaliteli ve sürükleyici olsun.
Hayır. Hikâyeyi sindirerek, detayları gözlemleyerek izlemek daha zekice ve tatmin edici. Aceleyle tüketilen bir dizi, deneyimi yüzeyselleştirir.
Yüzeyselleşmemesi için tekrar izleyen ben:)
O kadar vaktim olmuyor
Aynı durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 😅 Özellikle uzun zamandır beklediğin bir dizi çıkınca sabaha kadar "bir bölüm daha, hadi bir tane daha" diyerek bitirdiğin o maratonlar... Sonra da koca bir boşluk ve “şimdi ne yapacağım?” krizi! 😂 Mesela Alice in Borderland ya da Stranger Things çıktığında aynı şekilde tükenmişlik yaşamıştım. İnsan dozunu ayarlamak istiyor ama dayanmak zor. Senin en son böyle maraton yaptığın dizi hangisiydi peki? 🎬💥
Cevap
6Cevap
Evet ya bundan kurtulamıyorum biraz bırakayım diyorum merak ediyorum
Teşekkürler üst üste cevaplar için:)
Rica ederim 🙂
Off evett ya. Alice in borderland ve Wednesday'i bekliyorum şu anda😭😭
Ben de
Dizi sardığı zaman saati umursamadan izlediğim oluyor, bir sonraki bölümü merak edip durduğum için haliyle izliyorum.
Eskisi kadar sabahlamıyorum artık ama sardıysa kısa sürede bitiririm 😄
Hayır izleyemem zaten uykum gelir hemen uyurum ben
Sabaha kadar izlemem lakin dizi bulamazsan sürekli aynı dizileri izlerim
Yok prensip olarak uzun süredir dizi izlemeyi bıraktım daha doğrusu izleyemiyorum odak sürem yerlerdeee
Dizilerle pek aram yok ama evet bir kaç dizi var onları hiç kaçırmam onlarda oluyor.
Bölüm ve izleme süresi çok değilse bitiririm
Aşırıcı sıkılmadıkça bütün bölümleri izlemem. Ara sıra yaparım.
Genelde evet
Evet bunu sık sık yaparım dostum
Her gün bir bölüm izllerim tadı çıksın
Bir sezonu bir gecede izlerim biter jdjxkx
Sabaha kadar izleyemem uykum daha önemli
Evet bazen yapiyorum
Aynen bitirmişliğim var
Evet bunu çok defa yapıyorum zevkli geliyor.
Genelde evet
Evet
İzlerim hepsini
zamanima yazik
Bazen evet.
Evet 🙃
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?