Hikaye güzel oyunculuk vasat olunca anlamı kalmıyor, oyuncu iyi hikaye kötüyse ne izledim ben şimdi diyorsun..

Hikaye güzel oyunculuk vasat olunca anlamı kalmıyor, oyuncu iyi hikaye kötüyse ne izledim ben şimdi diyorsun..
senaristinin başarısı bir yere kadar geçerli yazdığını canlandıran oyuncular o kalitede değilse film izleyiciğe geçmiyor ikisinin de bir bütünlük içerisinde olması gerekli bazı senaristler film/dizi çekiminde yerini alıyor oyuncuya yardımcı olmak amaçıyla neyi neden yazdığını neden bu sözleri kullandığını hikayenin içine çekerek yanında olması başırılı bir sonuç almasıyla sonuçlanabilir...
Benim için aslında bu bir bütündür. mesela futbol oyunu gibi. hem teknik drektör hem kaleci hem de forvet iyi olmalı ki takım halinde kazanılsın.
bu yüzden oynayan iyi oynamalı. yazan iyi yazmalı çeken iyi çekmelidir filmdi
Bana göre bir dizi ya da filmi unutulmaz yapan şey hem hikayesi hem de karakterleri. İyi bir hikaye seni ekrana bağlarken iyi karakterler o hikayeyi senin için anlamlı ve dokunaklı kılar. Bu ikisi birlikte çalıştığında benim için unutulmaz bir deneyim yaratır diyebilirim.❤️
Bence ikisi de olmazsa olmaz. Hikaye güzel ama oyunculuk kötüyse dediğin gibi etkileyici gelmiyor; sanki boşa geçen bir zaman gibi. Ama hikaye zayıfsa da, oyuncular ne kadar iyi olursa olsun “Bu karakterler neden böyle şeyler yapıyor ki?” diye sorguluyorsun. İdeali, hikaye ve karakterlerin el ele yürüdüğü yapımlar. Mesela *You* dizisinde hem Joe’nun derinliği hem de hikayenin merak unsuru güçlü olduğu için sürükleyici oluyor. 😊
Cevap
10Cevap
Hem hikayesidir bana göre hem de hikayeye hayat veren karakterler
İkisi de ornek prison break sımdı nasıl ayrım yapabilirim ki
Prison Break hastasıyımdır ben ayrıca baş rol tecrübesizde olsa yakışmıştı bence o rol
Benim de en sevdigim diziydi, michaeldan baskasına yakısmazdı mxkxmx
Hikayeye çok odaklı biriyim verilmek istenen mesajlar falan oyunculuk kötü de olsa beni bağlıyor
tamamen ikisi birden ya. biri eksik olsa gercekten sarmiyo. agirlikli olarak senaryo diyebilirim yine de birini secmem gerekirse
Her ikisi de. Bakınız Sons of Anarchy. Hiç bitsin istemedim.
Oyunculuk çok önemlidir ama konunun da bağlayıcılığını küçümsememek lazım.
Konusu, senaryosu, doğru oyuncu seçimi ve doğru mekan
Güzel bir film izlemek istiyorsan hem konusu hem de kadrosu iyi olacak
Her ikiside çok etkili oluyor birbirini tamamlıyor.
Kesinlikle karakterleri, duyguyu geçiremedikten sonra hikayenin bir önemi yok bana göre.
Bence ikisi de unutulmaz yapar. Netice de film hikayesi ilgi çekici olursa izlenir. Sonrasında karakterler devreye girer.
Günümüzdeki türk dizileri konusu için değil oyuncusu 18 için izlendiği için oyuncu demek daha mantikli
Bence hikayesi daha önemli.
Karakterinden çok hikayesidir unutulmaz olan..
Hikayesi ve karakterlerin rolünü iyi oynaması
Hikaye iyi değilse izlenmez
Karakterler, oyunculukları
Kesinlikle karakterler
Daha çok yazılan karakter oluyor.
Hikayesi ve karakterlerin büyük önemi var
Her ikisi de.
İkisi de olursa gerçekten unutulmaz olur
İkiside önemlidir
İkisi de 🤧
Bence senaryosudur.
Karakter