Merhabalar Herkese 🎬

İzlediğiniz film hangi unsuru barındırırsa etkileniyorsunuz? Olum veya olumsuz anlamda düşünebilirsiniz.
Bence verdiği hissiyat çok önemli.
Merhabalar Herkese 🎬

İzlediğiniz film hangi unsuru barındırırsa etkileniyorsunuz? Olum veya olumsuz anlamda düşünebilirsiniz.
Bence verdiği hissiyat çok önemli.
Bir filmde her şey bence etkileyici kılar yani her şeyin dengeli olmalı verdiği hissiyat çok önemli olmalı çünkü oyuncular, senaryo, atmosfer her şey önemli olmalı uzunluğu da aynı şekilde yoksa sıkıcı olabilir
Kendim için konuşursam. konusu ve hikayesi birde oyunculuğun gerçekçi olması diyebilirim.. diğer klasik filmlerin aksine sonu tahmin edilemez olmalı.. filmin sonunu biz kendimiz tahmin ederek hayal ederek bulmaya çalışmalıyız. mesela başlangıç filmi gibi olabilir. ya da Joker filmi gibi de olabilir.
Teşekkür ederim ✨
oyunculuktur
oyuncunun rolünü iyi yapması
rolü ile bütünleşmesi o havaya girmesidir
üzere giyilen bir elbisenin emanet gibi durmaması lazımdır
emanet gibi rol yapılırsa o film samanyolu dizi oyuncu performansına döner :D :D
Hissiyat olayına katılıyorum. Bende yarattığı izlenim ve tekrar izleme isteği benim için yeterince yeterli unsurlardırç
Cevap
12Cevap
Konusu, oyuncuların bunu yansıtabilme yetisi bence.
Full objeleştirilmiş dişi kişisi başrol
Sıcak bastı...
Konusunu etkileyici bir bakış açısından ve oluşturulmuş etkileyici bir seneryoyla yansıtmaları benim için çok unutulmaz oluyor.
Tek bir unsurdan bahsedemeyiz. Film bir bütündür. İyi oyunculuk, iyi senaryo, iyi film müzikleri, iyi kamera çekimleri. Biri eksik olsa olmaz.
Gerçekçi ve mantıklı senaryo, filmin yönetmeninin senaryoyu filme güzel bir şekilde aktarması ve oyuncuların kaliteli oyunculuğu.
Sonrasında bile düşündürup hatırlatıyorsa kendini ya da tekrar izletiyiorsa
Yani insanların duygularına dokunmak derler ya tam da bu !
Konusunun senle olan bağlantısı ve kimle nerede izledign vs
Hollywood yapımı olması yeterli oluyor. Netflix vs. yapımı ise hiç beğenmiyorum.
tutkulu bir aşk hikayesi. ama p*rno değil. böyle filmleri sevmiyorum. tutku dolu aşk dolu ve aşkın gerektirdiği her unsurun olduğu tutukulu aşk hikateleri
1. Unsur hakeyedir… işin özü
2. aktarım … oyunculuk yönetmen yeteneği
Konusu ve sürükleyici olması.
Oyunculuk, konu ve işleyiş
sürükleyici merak uyandıran senaryosu
görsel efektleri ve konusu
Senaryosu ve aksiyonu
Minik detaylar ve bir felsefesinin olması
Konusu icerigi askim
Hikayesi
Sonu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?