Senin için bir filmi etkileyici kılan en önemli etmen nedir?
Oyuncular
Senaryo/Kurgu
Dekor/Görsel tüm unsurlar
Müzik/İşitsel tüm efektler.
Yapımcı Ülke/Bölge
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Senin için bir filmi etkileyici kılan en önemli etmen nedir?
Hepsi önemli gökdelende oyuncular iyi oynamamış başroldeki adamın oyunculuğu normalde çok iyi ama gökdelende iyi oynamamış her şey harika oyunculuk iyi değil tenet filminde müzikler hariç her şey iyi ama yinede izlenilir bence
Konusu önemli olduğu kadar oyunculuklar da önemli bence. Yanii istediği kadar kaliteli bir senaryo olsun oyuncular kötüyse film hiçbir şekilde güzel olmaz.
Cevap
20Cevap
Senaryo/Kurgu
Bu maddelerin hepsi ama en önemlisi yürekten oyınculuk ve gerçekçiliği akılcılığı size bir hayat dersi verebilmesidir bence
Beğen
Sevdim
Sevdim
Yardımcı
Yardımcı
Eğlenceli
Eğlenceli
Katılmıyorum
Katılmıyorum
Yorumla
Uchihakoylusu
Uchihakoylusu
Takip Et
Xper 1
1 sa
Senaryo/Kurgu dünyanın en iyi
Benim için senaryosu önem taşıyor ve tabi oyuncularıda.. "aksiyon, korku... filmlerini daha çok severek izlerim. Romantik banal geliyor☺
Romantik film sevmeyen bir kadın mı? Hanımefendi şurdaki dağları 👉 🏞️ siz mi meydana getirdiniz (çok imanlıyım kdkdkd)
Tüm faktörler önemli ancak Senaryo/Kurgu bence en önemlisi. Yoksa insan kopuyor diziden bir süre sonra da izlemeyi bırakıyor.
Bu maddelerin hepsi ama en önemlisi yürekten oyınculuk ve gerçekçiliği akılcılığı size bir hayat dersi verebilmesidir bence
Senaryo güzel olmalı, dekor ve kostümler senaryoyla uyumlu olmalı
Kurgu bence yüzüklerin efendisi mesela adam yuzukten neler kurgulamis 😇
Bunlardan biri eksik olsun film yarım kalır ki etkileyicilikten çıkar herseyiyle bağlantılı olmalı bence
Senaryo/Kurgu dünyanın en iyi oyuncuları da olsa Çilek kokusu no:309 falan gibi saçma senaryolu dizi filmlere koysan yine bir şey değişmez
Kurgu ve senaryo önemli bi etken senaryonun yanında görsellik ve oyuncunun yeteneği
Oyuncu derim çünkü hareketleri ve tavırları benim için önemli.
Sıradışı olmaması, izleyiciyi tokatlaması
Seneryo ve kurgu iyisi TM.
Oyuncu ve senaryo
Senaryo ve kurgu önemli
Dekor/Görsel tüm unsurlar
Senaryo/Kurgu kesinlikle Senaryo/Kurgu
performans
ruha temas etmesi
Oyuncular olabilir insanlara gore
Senaryo
Kurgusu.
özgün bir senaryosu olmalı.