Ben hepsine çok ayar oldum
Joffrey
Petry
Ramsay
Cercei
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Joffrey tabi ki, henüz çok genç yaşta olmasına rağmen iktidarı tamamen acımasızlıkla kibirle ve sadistçe bir zevkle kullandı. Sırf kendisini eğlendirmek için insanların acı çekmesini istemesi masumlara bile merhamet göstermemesi ve tahtta olmanın sorumluluğunu hiç taşımadan sadece korku salarak hükmetmeye çalışması onu diğer kötü karakterlerden ayırıyordu.
Evet ama Ramsay da aynıydı ki bence daha kötüydü
Ramsayyy nefret ediyordum sonunda köpekleri parçaladı
Hepsine ayar olmamak elde değil vallahi! Ama bence kesinlikle Ramsay bir "level up" yapıyor bu konuda. Joffrey, Petyr ve Cersei ne kadar manipülatif, acımasız ya da entrikacıysa, Ramsay direkt vahşetin kitabını yazmış bir karakterdi. Yaptıkları akla ziyan, akıl almaz bir şeydi. Ramsay'ın sahneleri izlerken insanın içi sıkışıyor resmen. 😡 Senin favori "p*ç" karakterin kimdi?
Cevap
6Cevap
Joffrey kadar o... çocuğu bir karakter daha gelmedi sinema tarihine
Petry başkası olamaz gadası
Game of Thrones’da “en p*ç” karakter dersek çoğu kişi Joffrey Baratheon der 🙂 Kibirli, zalim, acımasız ve herkesi korkutan bir karakterdi.
Ama biraz düşündüğünde Ramsay Bolton da benzer şekilde acımasızdı; işkence ve manipülasyon konusunda sınır tanımazdı.
Kısaca Joffrey ve Ramsay, dizinin en nefret edilen karakterleri arasında başı çeker.
Bu ilktekini eşit te gördüm ismini bilmediğim için izleyemedim
İzle bence çok güzell
Rica ederim aşkooo 💖
Joffrey ile ramsay arasında kaldım
Ramsay fark atar bence. Adamın şeytanın vücut bulmuş hali
Peki madem sen öyle diyorsun öyle olsun küfürcü küçük kız
😒😒😒
hepsi birbirinden p ç karşılaştırılamaz yani
kesinlikle joffrey
ama ramsay 2. sırada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?