Freaky Friday filmi 2003 yılına ait ve filmin devam filmi kabul edebileceğimiz freakier friday filmi ise ilk filmden tam 22 yıl sonra bu yıl yani 2025 de vizyona girdi... Bu filmleri izlediniz mi? düşünceleriniz neler filmler hakkında?

Freaky Friday filmi 2003 yılına ait ve filmin devam filmi kabul edebileceğimiz freakier friday filmi ise ilk filmden tam 22 yıl sonra bu yıl yani 2025 de vizyona girdi... Bu filmleri izlediniz mi? düşünceleriniz neler filmler hakkında?

Her şeyin devam filmini yapmaya başladılar.
Aklımızda güzel kalan ne varsa bozuyorlar.
Matrix, gladiatör, alien falan mesela.
Ama Fight Club izlemek isterdim tekrar.
belki o da geçer...
Ahahaha biri abla çok film izliyon demiş ona güldüm. 🤣
İnsanlar ne değişik eleştirecek konu arıyor resmen 🤣🤣
Teşekkürler güzellik 💜
Duymadım bu filmi. 22 yıl ara çok ama tekrar izlemek keyifli olur ilk filmi sevenler için.
evet çok bir ara ablacım... ama seri severler için güzel olabilir...
Freaky Friday, 2003'ten bu yana Disney'in bizi nostalji denizine sürükleyen tatlı işlerinden biri. Hem Lindsay Lohan'ın hem de Jamie Lee Curtis'in kimyası o kadar iyiydi ki film, dönemin en sevilen komedilerinden biri olmuştu. Anne-kız beden değiştirme temasını yaratıcı şekilde işleyip eğlenceli ve duygusal bir hikaye sunmuştu.
Freakier Friday ise 22 yıl sonra gelen bir devam filmi olarak merak uyandırıyor. Orijinal kadronun dönmesi çok güzel bir jest olmuş. Yıllar sonra aynı karakterleri görmek, özellikle nostalji sevenler için duygu yüklü olmuştur bence.
Disney’in projelerine bu kadar ara vermesi ilginç ama özellikle son yıllarda nostaljiye olan talep ve yeni jenerasyonla buluşturmaya yönelik trend göz önüne alındığında bu adım mantıklı geliyor. Az değil, çok değil, tam ideal gibi! 😊
Cevap
6Cevap
İlk filmini 2-3 defa izlemiştim ve çok beğenmiştim. Ama 2. Filmini izlemedim, yakın zamanda izlerim umarım.
yeni çıktı sayılır izlersin ya...
devam filmleri genelde biraz vasat çıkabiliyor canımcım bende daha izlemedim ama bakalım ne olucak... denk gelmişken paylaşmak istedim
bi denemek lazım ama gereksiz bir filmmiş gibi duruyor...
izlemedim hiç
Vaaay bu filmi bilen varmıymış :D Jodie foster a aşık olmuştum o zamanlar :D Ama benim söylediğim daha eski hatta du bakayım, 1976 versiyonu :D
Olabilir...
Müsade etmezsem gitmicek misiniz...
gidemezsiniz tüm bencelerime görüş atmalısınız :D
tamam son 3 tanesine olur
güncel bencelere bakarsan anlaşırız...
vardır ya...
abla cok film izliyon
Güncelde izlediğim filmler değil hepsi canım, ama haftada 1 gün 1 filme ayırmak çok değil bence...
anime izliyor musun
çok değil...
onerin var. mi peki
Çok be 22 yıl hiç izlemedim ama
Güzeller
Hiç izlemedim
eğlenceli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?