Bana göre son yılların en iyi korku filmi olacak. Sinemada izlemeye cesareti olanları şimdiden tebrik ediyorum.

Bana göre son yılların en iyi korku filmi olacak. Sinemada izlemeye cesareti olanları şimdiden tebrik ediyorum.
Evet ben korku filmlerini çok seviyorum çünkü benim için oldukça güzel oluyor psikolojik filmler özellikle de çünkü normal de sonu tahmin edilemez olduğu için izlemek oldukça keyif verici oluyor benim için.
Cevap
8Cevap
Bu aralar vizyona girecek filmleri pek takip etmedim ama bunu gördüğüm iyi oldu gidebilirim. :)
Korku izlemeye pek Cesaret edemiyorum. Özellikle bu mümkün değil. Yine de fragmanında bakasim geldi. Şimdi bakacağım. 👀
Baktım fragmana o kadar korkunç gelmedi. Yine filmin olmayacağı anlamına gelmez tabii.
Sürekli bir gerilme, sürekli bir 'aceba ne zaman korkacağım' tedirginliği... Yahu bunu kendinize neden yaparsınız ki?
Hiç sevmem hiç. 🙄
Gerilim filmlerine bayılıyorum da korku yemiyor. Bir de sinema ortamı , almayım🤭
Ayayayya evet evetttt buna gideceğim bu hafta kesinlikleee cuma veya cumartesi bayılırım
Aklımdan zorum olduğu için evet cjlk baya bir sever izler bazı varlıkları başıma salarım Ghkşş
Ben pek korku filmi izlemiyorum
Severim ama sinemaya ayıracak bütçem yok şu an
Severim aslında ama korktuğum için izleyemiyorum...
Sinemada izlemem. İnternete düşerse ya da herhangi bir dijital platforma gelirse izlerim.
Çooook severim. Bu türde iyi yapımlar da nadirdir 👈
Bu aralar hep benim tarzım olan filmler gündemde heralde. Bunada bir göz atarım.
Afiş bile inanılmaz korkutucu sinemada izleyemem bunu
Korku filmi tarzım değil.
Polisiye ilk sırada. Sonrası ruh halime göre 😄
Uzun zamandır bunu bekliyorum gidilmesi gereken film. Sineme sektörü bu kadar kötüleşmişken daha da uzun süre gelmez böyle film
Daha önce hiç korku filmi izlemedim
Aslında ayarlayıp gidebilirsem çok güzel olur
İnşaallah bende gidebilirim :) niyet ettim en ufak bir gerilim sahnesine tahammülü olmayan birini bu filme ikna etmeye 😄
Tek başına izlemek için asla
Hayır korku filmi sevmem
Evet Çocuklugumdan beri Elm sokağıyla başladı
Normal severim
Kesinlikle izlemeliyim diye düşünüyorum..
Bana göre mutlaka izlenilmesi gereken bir film
Hiç sevmem şu yaşıma kadar bakmadım daha da bakmam
Korktuğum için izleyemiyorum. 😂
Pek sevmem
Evetttt
Pek sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?