Son izlediğin korku filmi neydi, beğendin mi? Ben Exorcism Of Gold filmini izledim. Çerezlik tadında idi. Korktum mu evet, rüyama girer mi evet, niye izledim bilmiyorum. Tutancamon, tutamayancamon.. 🦁
Son izlediğim korku filmi daha önceden de izlediğim ama sonunu hatırlamadığım bir filmdi. Bunun tekrar izledim ama pek beğenmedim. Çünkü içerdiği gerçekten çok iyi ve fena işlenmemiş ama sonu çok belirsizdi. Öyle sonu belli değil derken Inception gibi bir şey gelmesin aklınıza aidjsjduw ucu açık tarzda da değil baya baya son yazamamışlar filme. Spoiler olmasın diye film ismini vermiyorum, yine de izlenir çünkü.
Geçen arkadaşlar toplandık film izleyeceğiz, dedik korku filmi izleyelim. Tam bulduk bir tane açacağız, arkadaşın biri dedi hayır ya açmayalım korkarım falan jsj ben diyorum ne olacak oğlum hiç birinin gerçek olmadığını düşün ve rahatla bir yandan açın siz diyorum 😀 sonra onlar aralarında itilaf oldular en sonunda diğer arkadaşım çok romantik bir aşk filmi açtı dedi alın bunu izleyin o zaman😐jsj izlemedik buram buram aşk kokuyordu😵
Ben daha önce de izlediğim kadavra filmini izlemiştim son korku filmi olarak. Çoğu insan olumsuz görüş bildirmiş film için ama bana göre güzel ve sıradışı bir korku filmi. Korku filmi illaki salt korkudan oluşması gerekmiyor. İçinde insanı geren unsurlar olduktan sonra gerçekten daha tamamlayıcı ve kaliteli bir yapım ortaya çıkıyor.
En son izlediğim korku filmini hatırlamıyorum, yani yabancı yapımlar neyse de Türk yapımlardan sebep korku filmlerine karşı ön yargı beslemeye başladığımdan dolayı izlemeyi bıraktım. Bir tane aklıma geldi şimdi, cin “Laaan” diye bağırıyordu fslslslsöş
Genel olarak korku filmlerini beğenmem. En son izlediğimde paronormal aktiviteli bir şeydi 6-7 sene geçmiştir üzerinden. Onu da beğenmemiştim izleyebildiğim kadarıyla. :)
Birkaç kez baktığım oldu öyle Göl evi Kasımda aşk başkadır Age of Adeline Senden önce ben Delibal falan bu filmlere bakmıştım da pek benlik değil aslında. Aksiyon, gizem fantastik gerilim korku ve psikolojik filmler hastasıyım 😅
Cinnetti sanırım pek beğenmemiştim korku filmleri psikolojimi yıpratıyor benim evde elimle bıçakla geziyorum etkisinden hemen çıkamiyorum o yüzden pek izlemem yani
Korku seansını ve annabellayı ve the nun filmlerini izledim tekrar olarak. Seviyorum izlediğim filmleri bir süre sonra tekrar izlemeyi bu arada en korkunç ve en güzel filmler bunlar