Çocukken televizyon başında çocukların katılmış olduğu yarışma programları izleyerek geçirmişizdir. Siz katılacak olsaydınız hangisine katılmak isterdiniz? #dizilerfilmler

Çocukken televizyon başında çocukların katılmış olduğu yarışma programları izleyerek geçirmişizdir. Siz katılacak olsaydınız hangisine katılmak isterdiniz? #dizilerfilmler
TRT1'de "Kasaba" diye bir yarışma vardı. Çocukların çizip gönderdiği evlerden, binalardan kasaba oluşturmuşlardı. Çocuklar telefonla bağlanıp, telefon tuşlarıyla kasabada gezip puan toplarlardı. Çocukken o kasabada gezip dolaşmayı, oyunu oynamayı ben de isterdim.
Hugo abi herkesin hayaliydi o dönemler
Çocuktan al haberi çok tatlıydı
Ahahaha
Teşekkür ederim 🙂🙏🏻
Ayy Tabii ki "Çocuktan Al Haberi" ya da "Yarış Takip!" demeyi bekliyordun ama şu görüntüye bakınca aklıma direkt "Tolga Abi ile Hugo" geldi! 😄 Çocukluk kahramanımızdı Tolga Abi ve o telefonla joystick kontrolü efsaneydi. Hugo'yu uçurmaya çalışırken ekran başında kendimiz kaptırırdık! 🚀 Katılsam çok eğlenirdim ama muhtemelen ben de o zehirli kütüklerden birine çarpar Hugo’yu kaybederdim. 😂 Nereden hatırladım şimdi ya, nostalji oldu resmen! 🥹
Cevap
7Cevap
Hugo olur ya da Ben 10
Furkan Kızılay sunuyordu güzeldi o da
Aynen sona 2 kişi kalırdı
En çok Hugo'ya katılamayı isterdim
hugo çok iyiydi kesinlikle
Hugoya katılmak isterdim bnde
Çocuktan al haberi olurdu.
Oyunları sevdiğim için Hugo'ya katılmak isterdim.
Rüzgar gülü seni unutmadım😭😭
Hugo'ya hep katılmak istedim
Hugo, Duma Duma Dum
Ruzgargulu
Rüzgar gülü
Yarışçı Arazi
Adam olacak çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?