Lise zamanımda iyi bir bateristtim yetenek sizsinizden arayıp elemelerine çağırmışlardı ama gitmemiştim çok cringe buluyordum ahhaskdj

Lise zamanımda iyi bir bateristtim yetenek sizsinizden arayıp elemelerine çağırmışlardı ama gitmemiştim çok cringe buluyordum ahhaskdj

The voice a gidebilirdim. Arkadaşların sürekli gitmezsen döveriz oğlum katıl artık şu yarışmaya dediği program:) Bir türlü kısmet olmadı. Neredeyse 18 senedir de bas ve akustik gitar çalıyorum ama virtözler kadar iyi değilimdir muhtemelen. Ses konusunda daha iddialıyım:)
Saç rengi konusunda sürekli değişiklik yapan biri olarak benim kuaförüm yarışmasına girmek isterdim. Saçımı gri yapsınlar, platinden sıkıldım djdjfj
kızıl kalmalıydın carmii asjdj
Ben bu saça çok para verdim. 5 bin tl bir tarafıma girdi dostum. Hala acısı içimde ve bana kızıl diyorsun. Sarı olmamış mı :(
Sen kabalaşmışsında baya ajskdb neyse bakalım nasıl seviyorsan takıl işte hshs
Prensesliğime son verdim. Ben de artık bad girl takılacağım dkfkfk
Ben bilmem eşim bilire katılmak isterdim bence en eğlenceli programlardan biriydi
Sen yaşıyor musun ya ksld
Yok benimki sadece oksijen alışverişi yaşıyor sayılmam. d
Cevap
7Cevap
3 kere kim milyoner olmak istere 1 kere de Survivor a başvurdum ama kimse geri dönmedi nxksksk
Nagihan vs şimal ahhalaçsldd
Bu yüzden çağırmamışlar jfjf
American Ninja Warrior cfhbfjggh Biliyorum baştan elenicem amaa yinede şansımı denemek istiyorum.
Bilgi yarışmaları hep ilgimi çekmiştir. Milyoner veye kelime oyunu olabilirdi.
Ben kurcam o popüler olcak sonra ona akkasj
Kim milyoner olmak ister favorim
bunun yanında master chef ve survivor
Öyle bir isteğim yok ama katılacak olsam aileler yarışıyor olurdu, eğlenceli bir yarışma..
Hepsini saçma buluyorum. Tv deki hemen her şey sanki bin yıl önceden kalmış şeyler gibi geliyor.
Masterchef e katılmak isterdim eleneceğimi bilsem de 😃
Hugo ve tolga abiye katılmıştım çocukken, orada da kaldı, sevmem yarışma falan😅
Masterchef ama şu saçmalıkları yüzlerine vurmak için.
Barış Lonely Forever ve seninle survivora katılmak isterdim sen saklanıp kaçardın bizde seni kovalardık falan
Evden çıksında bi bakarız ahajsl
Kim milyonere katılıp eşsiz zekamı konuşturmanın vakti geldi de geçiyor
Ghostly annem, ben dini programlara ve Nihat Hatipoğlu şeysine katılmak isterdim
Şu attığın tip kadar cringe olamaz😂
Bu kadının icraatine bakıyorum tipine değil
Bende üzerinde ki göz yakan büstiyerine bakıyorum tipine değil.
Tip demişsin ne bileyim, pekala.
Kim milyoner olmak ister tek adam akıllı olan o
Allah affetsin abla emekli kons gibi
Kim milyoner olmak ister
Kim milyoner olmak ister
Evlilik programı olabilir
Aileler yarışıyor.
Wipe-out 🥹
milyoner
Hiç biri
Kesinlikle masterchef :D
Hiçbirine