İzleyen tayfaya soruyorum en sevdiğiniz karakter hangisiydi? 😂😂
Makka Pakka
Iggle Piggle
Upsy Daisy
tombilibular
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İzleyen tayfaya soruyorum en sevdiğiniz karakter hangisiydi? 😂😂
Evet. Çok severdim. Bi ara teletabiler yasaklanmıştı. O zaman bu daha popüler olmuştu ülkemizde. Balona binip pinki ponk suyunu içmelerini ve evden içeriye girerken totişlerinin sıkışmasını çok severdim. Yaramaz ponti paynlar vardı. Asker kırmızı piyonlar. Apsi deyzi vardı kafası ponponlu. Hep sonu aynı biterdi. Hepsi uyurdu ama mavili igu bigu vardı. Zilli kırmızı battaniyesi. En sevdiğim sahnede bitişinde gökyüzünde bir yıldız olarak ekranın kararmasıydı.
Doğrusu pek çizgi film izlemem ama çocuğum olursa ona Gece Bahçesini izlettireceğim derdim. Çünkü öğreticiydi. Şekiller, renkler, erken uyuma öğretisi, arkadaşlık, paylaşma...
Subterra bakugan vardı favorim. Sanırım zaten en güçlüsü de oydu. Megas'ta favorim sarışın tombiş çocuktu. O zamandan belliymiş sarı sevdiğim 😂. Ama şeye benziyordu o tiplerin çizimi, winx club perileri. Zaten Bloom sesiyle aynıydı oradaki kızıl saçlı kızın sesi. Bu yüzden unutmamıştım. Generaton Rex'de ben tenin ilk versiyonu gibiydi
Suppterra toprak türü oluyor ilk sezondaki o türdeki bakuganı diyorsan Goremden bahsediyorsun Julie'nin bakuganı 😃
Megas da favorin kim diye sormaya çok seçenek yok zaten hatırlıyorum da Ay savaşçısı ve power rangers'dan uyarlama karakterlerle de kapışıyordu finali de çok güzeldi
Generator Rex'i harcadılar ya uzun ömürlü olabilecek harika bir hikayesi vardı bir bölümde de Ben 10 ile ortak bölümleri olmuştu fena bişeydi
Ben mesajlara pek bakmıyorum. Bazen üst seviye atıyor uyarı ya da öneri için. Bazen onlara bakıyorum. O yüzden açık. Onun dışında senin gibi evlenmek isteyen yüzlerce kişi var. Benim hiç ilişkim olmadı. Bu saatten sonra da olmaz. İstemiyorum çünkü. Kıvanç Tatlıtuğ olsan bile no 😂. Alınma ama. Herkese tavrım bu. Ama sorularına gelirim arasıra. Anlaştık mı 😉
Evet hatırlıyorum ama küçüklerden biraz tırsardım djdf
Öyle işte 👀
Teşekkür ederimm ☺️
Cevap
2Cevap
Ay çok iyi hatırlıyorum ben de bu çizgi filmin adını aratıyordum sayenizde buldum teşekkür ederim ✨🙏🏼
şu uzun saçlinin adi neydi ya oyuncağı vardi çok severdim😄
Ay bunun adı gece bahçesi miydi sonunda ismini buldum
Aklıma gelmezse sana danisacagim artık 😂
Allah'ım birinci sınıfa giderken öğle arasında çıkardı resmen hastasıydım şunların puhahdjsa
O yaşta iken evet
Zamanında görürdüm TRT çocukta falan çıkıyordu sanırım
yaaaa duygulandim görünce tombilibularr🥰🥰🥰
Ayyye evett mavilin bisiklet sürüşü oyyy
Ayy en sevdiğimdi maka pakaa🪩🪅
Hepsi tatlı😄
Kendi hallerinde takılıyorlar hala izlerim 💙
Kardeşim izliyordu hatırlıyorum 😅
ALLAHIM BAYILIYORDUM BUNLARA
Ben böyle bir şey hiç izlemedim
Hiç hatırlamıyorum bunu 🤷♀️
Upsy Daisy