Diziler & Filmler Aykut Elmas repliği hatırlıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor O eski vinelar hepsini ezbere biliyorum hala gülerim Yes ay dozontYavaş lan gaçdane alıyonğ Aykut Elmas repliği hatırlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl yavaş lan kaç tane alıyorsun repligini hatırlıyorum 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 813 cevap paylaştı. Piknik vinesinde poşeti hocasına uzatıp ıhııı dediği replik 0 0 Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Hocam aykut uç yiyoooğ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Salah Salah gonuşma beagğ Yorumla sineeem1 +1 yıl 😂😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 756 cevap paylaştı. En sevdiğim. Hocam Aykut uç yiyoo 0 0 Yorumla
Mehmetali648262729 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 😁😁tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne mesela Yorumla Mehmetali648262729 +1 yıl Nasipte varsa😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yavaş lan kaç tane alıyorsun repligini hatırlıyorum
Piknik vinesinde poşeti hocasına uzatıp ıhııı dediği replik
Hocam aykut uç yiyoooğ
Salah Salah gonuşma beagğ
😂😂
En sevdiğim. Hocam Aykut uç yiyoo
Bana paya veğğğ bana paya veğğğ
Fotonun repliği salah salah konuşma be
Badılcan yabdım yinmi 😂