Yenge yenge Kezban yenge
Muhtar moldun Kezban yenge
Yenge yenge Kezban yenge
Aza m'oldun Kezban yenge
sizlerde hatırlamısınız?

Ben izliyorum ve yarın son iki bölümüne bakacağım inşallah... Bir kere diziyi çok samimi ve sıcak bulduğumu itiraf etmeliyim... o köy insanının kendine has tavırları ve buram buram Anadolu kokusu filmin baş aktörü bence... Nede olsa köylü Milletin efendisidir... dizi artık benim için biteceği için üzgünüm... Her karakter ayrı alem Hacer çok tatlı, ercep çok komik, Kezban huysuz, sülbie oturaklı, avni oynak yanar döner, Burhan ortaya karışık😀 Bekir amca kaypak, Salim kılıbık... hiç birinin yeri doldurulamaz şimdi bu dizi konusunu başka bir kadroyla doldurup bir daha çevirseler bakmam, baksamda zevk alamam... hayatımda vasat zannedip en çok bağlandığım dizi olarak kalacak... neden..! kamera arkası görüntülerinden de anlıyorum ki sıcak dostluklarla ve zevk alarak mutlu Mesut çevirmişler diziyi... bu günkü pek çok dizinin bazı çekim hataları olmasına rağmen pabucunu on kere dama atar... Ve helal olsun demekten başka bir şey demek gelmiyor içimden bu güzel insanlara... Harbidende helal olsun...👍❤️
Güzel yorumun için teşekkürler
Bir şey değil bu corona günlerinde anne oğul bayıla bayıla izliyoruz bu diziyi...
İzlemedim pek ama hatırlıyorum böyle bir şey olduğunu bir de esrarengiz olayları anlatan dizileri olurdu Kanal 7'nin:)) Bu arada profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
Hatırlıyorum. O zamanlar dizilerin ayrı bir kalitesi ve samimiyeti vardı. Şimdiki diziler hiç ilgimi çekmiyor.
Hatırladım:)) Keşke yeniden yayınlansa da biraz tebessüm edebilsek değil mi?
Kanal 7 de az önce vardı
Bir kaç dakka bakma şansım oldu🙂🤚🏼
Bilgi için teşekkürler :)
Rica ederim🌸🙂
Cevap
11Cevap
Hatırlarmaz olur muyum ya 😂
Yasemince vardı biliyor musun o çok güzeldi
Kocası tarafındna hep vurulan değilmiydi o😅
🤣👏
Sürahi nene gözünde hamur vardı kocası öldü gerçek hayatta
Filmde ki kocası öldü iste 😅
Muhtarmı oldun kezban yenge diye birsey aklıma geldi.
Dünkü bölüm. Evlendilermi sonra bunun kızıyla oğlan?
Bilmiyorum🤷🏼♀️
Kanal 7
Nasıl unuturum. Yenge yenge Kezban yenge muhtar mı oldun Kezban yenge
😂😂😂 ne günlerdi ya
😂ah ah
ercepi hatırlıyon mu 😅
Hayir😅
Üf bende baska bir dizi sandim😅😂
annem çok severdi bunu izlemeyi.
Vay beeeeeeee hatırladım
Bu Kim?
Kanal 7 de yayınlanan komik bir köy dizisiydi🙂