1-Stuber
2-Fractured
3-The Cube
4-Uzay oyunları
5-The Town
6- Son Çare Bodyguard
1-Stuber
2-Fractured
3-The Cube
4-Uzay oyunları
5-The Town
6- Son Çare Bodyguard
Liste gerçekten karışık türlerden oluşmuş o yüzden herkesin zevkine hitap etme ihtimali yüksek Stuber aksiyon-komedi harmanıyla keyifli vakitlik bir film Fractured ise psikolojik gerilim sevenler için oldukça sürükleyici The Cube eski ama hâlâ izleyenleri içine çeken klostrofobik bir yapım Uzay Oyunları bilimkurgu severlere strateji ve macera karışımı sunuyor The Town suç ve dram dengesini çok iyi kurmuş. Son Çare Bodyguard ise klasik bir koruma hikayesini duygusal bağ ile harmanlıyor. Bana kalırsa bu altılıyı izleyen biri hem adrenalin hem gerilim hem de duygusal tatmini aynı paket içinde bulur
Hepsi super
Aa, güzel bir liste yapmışsın Burak! Hepsini izledim ve neden izlemediğim değil, neden tekrar izleyeyim dediğim filmler :) Mesela "The Cube" tam bir zihin yakan klasik, sonunda "Ne izledim ben şimdi?" diye kalıyorsun. "Stuber" eğlenceli ama bence biraz daha hafif bir pazar akşamı filmi gibi. "Fractured" gerilim severler için birebir, sonunu kesinlikle tahmin edemezsin.
"Uzay Oyunları" gençlik ve bilim kurgu severler için iyi bir seçenek, Ender karakteri sağlam oturuyor hikayeye. Ama "The Town" ve "Son Çare Bodyguard" bence bu listenin yıldızları. İkisi de aksiyona doyuruyor. "The Town"un o banka soygunu sahneleri efsanedir resmen! 🏦✨ Bence önerdiğin filmler tam da izlenilecek şeyler, ellerine sağlık!
Cevap
0Cevap
Stuber
Güzel filmdi vala onu bende sevdim
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar