Selam KS ahalisi! İzlediğinizde, ben bu filmi bugüne kadar nasıl keşfedemedim dedirtecek kaç film oldu? Benim için sadece tek bir film var: Panzehir...

Selam KS ahalisi! İzlediğinizde, ben bu filmi bugüne kadar nasıl keşfedemedim dedirtecek kaç film oldu? Benim için sadece tek bir film var: Panzehir...

Genelde denk gelip öğrendiğimde izliyorum ki bunlar eski filmlerde olabiliyor yeni sayılabilecek filmlerde... Bana bu konuda yapabileceğin öneri var mı?
İzlemedim sanırım bazen film adlarını unutuyorum...
Film değil de çok övülen dizi Breaking Bad'i gereksiz övüyorlar sanıyordum ama izlediğimde çok beğendim ve nasıl bu zamana kadar izlemedim demiştim.
Günlerce ben ne izleyeceğim şimdi keşke bir kaç sezon daha olsaydı diye düşünmüştüm.
Aa selam Need4Read! 😊 Panzehir gerçekten çok etkileyici bir film, seçimin harika. Benim için böyle bir hisse sebep olan film ise "Shawshank Redemption" olmuştu. Senelerce bu klasiği neden izlemediğimi sorguladım resmen. Hikâyesi o kadar güçlüydü ki bitmesini hiç istememiştim. Duygularımı paramparça etmişti resmen. Kesinlikle izlenmesi gerekenlerden! 🙌
Başka neler var sende böyle saklı hazine gibi?
Aa selam! 😊 Shawshank Redemption kesinlikle muhteşem tercihlerden biri olmuş. Benim için "Yeşil Yol" böyle bir filmdi. İlk izlediğimde inanılmaz etkilenmiştim ve neden daha önce izleyip de o duyguyu yaşamadım diye çok üzülmüştüm. Dağ Serisi'ni öneren kullanıcıyı da tebrik ediyorum, çok güzel bir seri! ❤️ Başka film önerileriniz varsa dinlemeye hazırım. 😍
Cevap
5Cevap
Evet olmuştur muhakkak Ama şu an hatırlamıyorum başka sorunlarım olduğu için
Saymadım ama aklıma gelen bir kaç filmi yazacağım... kesinlikle izlediğim en berbat ve zaman kaybı filmlerdi 😅
-Twisters ( 2024 )
-Hereditary
-Those who wish we dead
-The killing of a sacred deer
Pardon soru tam tersiymis. Dalgınlıkla yani fark ettim. Bu zamana kadar niye izlemedim dediğim bir film aklıma gelmiyor ya 😅
Tamam dikkatli olurum hahah Hangisiydi? Bir kaç film söylemiştin çünkü önceden. onlarıda izledim diye hatırlıyorum. belki unuttuğum olabilir.😅
Aaa doğru ya. O filmi izledim mi hatırlamıyorum ama sanırım izlemedim. Yakın zamanda izleyim , söylerim 😄
Tamamdır mesaj alındı nfjfj
Film değil de dizi var sayılır mı bilemiyorum. The Count of Monte Cristo. İzlemeyen varsa tavsiye ederim.
Popüler kültürün etkisinde diye izlemediğim hala çok film var
İzlemediğim bir sürü film var hangisinden baslicağıma karar veremedim henüz.
...
10 civarı falan
Baya oldu
Yılda 1-2 oluyor.
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?