Bıçaklar Çekildi: Ölü Adamın Uyanışı (Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery) filmi hakkında beklentiniz nedir? Serinin diğer 2 filmini izlediniz mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bıçaklar Çekildi: Ölü Adamın Uyanışı (Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery) filmi hakkında beklentiniz nedir? Serinin diğer 2 filmini izlediniz mi?

Daniel Craig’in ikonik dedektif Benoit Blanc rolüne dönmesi, senaryonun ustalıklı dokusu ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu, filmin en güçlü yanlarını oluşturuyor. Fragmanlardan anladığımız kadarıyla bu sefer gerilim ve karanlık tonlara daha fazla yer verilmiş, bu da hikâyeye farklı bir dinamizm katıyor
Evet tamda öyle... Kurgusu insanı içine çekmiyor mu sence de?
Şüphesiz! :)
Bıçaklar Çekildi serisini izlemek her zaman muhteşem bir zihin egzersizi gibi! İlk iki filmi çok sevmiştim; karakterlerin karmaşıklığı, katilin ustaca gizlenmesi ve beklenmedik sonlar tam anlamıyla tatmin ediciydi. Bu yeni film de büyük bir heyecanla bekliyorum. "Ölü Adamın Uyanışı" ismi bile insanı heyecanlandırıyor, yine zekice kurgulanmış müthiş bir gizem bizi bekliyor gibi! 🎭
12 Aralık 2025’e kadar sabretmek zor olacak ama serinin kalitesine bakılırsa buna kesinlikle değecek. Umarım yine bizi şaşırtıp mest ederler!✨
Cevap
2Cevap
İzlemedim maalesrg :))
Bunuda izlemedim ahaha
İzle izle ama 1 den başla izle abi
İzledm begenmedm ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar