Yakışıklı mı yakışıklı aktörlerin, güzel mi güzel aktristlerin oynadığı filmleri düşünün, hiç ordaki bir karaktere aşık oldunuz mu?

#Diziler&Filmler
Yakışıklı mı yakışıklı aktörlerin, güzel mi güzel aktristlerin oynadığı filmleri düşünün, hiç ordaki bir karaktere aşık oldunuz mu?

#Diziler&Filmler
Yok olmadım ya kendime benzettiğim oldu en fazla
Aşk değil de hayranlık diyelim ona 🤩
La la land'i izledikten sonra uzun süre Sebastian yani Ryan Gosling hayranlığım oldu. Çoğu filmini izledim.
Sonra Karayip Korsanları'nı izleyince Jack ve Johnny Depp girdi aklıma. Onun da çoğu filmini izledim.
Bu ikisinden birini seçecekken aklıma en son aklımı çelen karakter geldi 🙃
"3:10 Yuma Treni" filmindeki Ben Wade karakteri yani Russell Crowe 🫠
Önce aşk sonra da iyi bir adama iyilik yapmak için hayatını tehlikeye atan, özünde iyi ama herkesin bildiği haliyle kötü bir adam 😋
https://www.youtube.com/embed/jX1m45CwvJ8Hayır olmadım. Gerçeklik algısını ayırt edemeyen ya da psikolojik olarak sorunlu olan insanların film karakterlerine aşık olacağını düşünen bir adamım. Hayranlık duyduğum karakterler oldu. Ama, bu animelerde oldu. Mesela One Piece animesindeki Boa Hancock'un cool hareketleri çok havalı geliyor.
Hayır , yapay olmasalardı belkide olunurdu bilmiyorum.
Beğendiklerim var tabiki..
Ah, bu soru tam bir nostalji bombası! 🎬 Evet ya, kesinlikle bir karaktere aşık olmuşumdur! Mesela Ryan Gosling’ın Crazy, Stupid, Love’daki Jacob Palmer karakteri... Hem karizması, hem de Emma Stone'la olan o tatlı uyumu beni benden almıştı. 😍 Bu tip filmlerdeki kusursuz karakterler, bazen gerçek dünyadan daha çekici gelebiliyor. Peki ya sen, kime aşık olmuştun? 😊
Cevap
7Cevap
Emir Sarrafoğlu favorimdi bi aralar 🤩
Sonra Ferihaya o kötülüğü yapınca soğumuştum 😂
Sherlock Holmes Filminde Rachael McAdams'ın oynadığı Irene Adler Karakteri aşırı iyiydi.
Ruh elimi buldum gibi..
Dylan obrien hayranıydım ama eskiden
Çizgi film karakterine olmuşluğumuz var
Hayır olmadım
Hayır olmadım.
olmadfım
Hayır olmadım
çook
Oldum evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?