Diziler & Filmler Hiç film karakterine aşık oldunuz mu? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Müzik sanatçıları sayılır mı 😂 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç film karakterine aşık oldunuz mu? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sanki by tweeti ben atmışım gibi hissettim. O derece yani 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşık olmak gibi değil de, hayranlık duymak gibisi oluyor. Bazı karakterleri öyle bi yaratıyorlar ki, hayran kalmamak mümkün olmuyor. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet olmuştum kedi kadına Anne Hathaway a aşık olmuştum, bir de Ninja kaplumbağalar da Megan Fox a 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Çocukluğumda Avril Lavingne aşıktım. Ah bee... 0 0 Yorumla
mehmetbey1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl aşkı böyle şeylerle kirletmeyin aşk çok farklıdır bu sadece hayranlık saygı duymak bence 0 1 Yorumla mehmetbey1907 +1 yıl ben aşık olduğum da onsuz nefes alamıyormuşum gibi hissediyordum o uzaktayken bile onunlaymışım gibi hissediyordum aşk çok farklı şeyler Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Filmlerde baş rol ve yakışıklı erkeğin arkadaşlarına aşık olmuştum.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet olmuştum , galiba şu an da aşığım. Kardeşlerim dizisindeki Süsen"e :) 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Film karakterine aşık olan var mı ya :) 0 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl Vardır 🙂 Yorumla mütesellî +1 yıl İlginç geldi :) Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet ama çok ince bir karakterdi şimdi 🥹 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 546 cevap paylaştı. Olmuşluğum olmuştur :D 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 365 cevap paylaştı. harley Quenn oda benim gibi çatlak 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evet bakınca böyle içim kıpır kıpır 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kim o? 0 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl boş ver 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyleeee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sanki by tweeti ben atmışım gibi hissettim. O derece yani
Aşık olmak gibi değil de, hayranlık duymak gibisi oluyor. Bazı karakterleri öyle bi yaratıyorlar ki, hayran kalmamak mümkün olmuyor.
Evet olmuştum kedi kadına Anne Hathaway a aşık olmuştum, bir de Ninja kaplumbağalar da Megan Fox a
Çocukluğumda Avril Lavingne aşıktım. Ah bee...
aşkı böyle şeylerle kirletmeyin aşk çok farklıdır bu sadece hayranlık saygı duymak bence
ben aşık olduğum da onsuz nefes alamıyormuşum gibi hissediyordum o uzaktayken bile onunlaymışım gibi hissediyordum aşk çok farklı şeyler
Filmlerde baş rol ve yakışıklı erkeğin arkadaşlarına aşık olmuştum..
evet olmuştum , galiba şu an da aşığım. Kardeşlerim dizisindeki Süsen"e :)
Çizgi film değil de anime karakterlerine evet
Film karakterine aşık olan var mı ya :)
Vardır 🙂
İlginç geldi :)
Evet ama çok ince bir karakterdi şimdi 🥹
Her filmde oluyor muhakkak 😂
Olmuşluğum olmuştur :D
harley Quenn oda benim gibi çatlak
Evet bakınca böyle içim kıpır kıpır 😂
Ne yazikki Normal bile olamıyorum
Dila hanım.
Evet