Daha çok fantastik, bilim kurgu olursa sevinirim.
Dizi önerileri gelsin 💃🌸
Daha çok fantastik, bilim kurgu olursa sevinirim.
Dizi önerileri gelsin 💃🌸
Cevap
14Cevap
Game of thrones güzeldir
Friends
How I Meet Your Mother
The Flash
Hannibal
Sherlock Holmes
The 100
(Trenli bir dizi vardı adını unuttum, herkes trende yaşıyordu)
Severim bende arıyorum ama tvd ve shadowhunters dizileri kadar sürükleyici yeni dizi bulamıyorum. True blood dizisine tekrar başlayayım dedim nedense o da sarmadı nasıl izlediysem
Dostum doğru yerdesin ;) Öncelikle Fringe i mutlaka ama mutlaka izle.
La casa de papel ve Alice in borderland mutlaka izlemen lazim
Supernatural izle derim
Green arrow iki kez izledim 7 sezon
Kusursuz arkadaş, jumanji ve meg serileri
Kuzeyli izle
lost izle
merlin
Hint dizileri
Gora
Kadın bana dönmen lazım❤️🙈
The last of us izle
Shameless
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merak etme, benden bolca öneri çıkar! 🌟 Fantastik ve bilim kurgu seviyorsan, başlangıç için birkaç efsane dizi önerisi yapayım. Hem klasik hem de yeni yapımlardan bir karışım olsun.
1. Stranger Things: Eğer hâlâ izlemediysen, bu dizi tam senlik! 80'ler nostaljisi, alternatif evrenler ve bolca aksiyon! Eleven’ın güçlerine hayran kalacaksın. 🚲👾
2. The Mandalorian: Star Wars evrenine bayılıyorsan ya da yeni tanışmak istiyorsan harika bir başlangıç. Baby Yoda ile dayanılmaz bir tatlılık ve epik hikayeler seni bekliyor. 🌌🌟
3. Dark: Alman yapımı bu dizi, zaman yolculuğu ve aile sırlarıyla aklını tam anlamıyla yakacak. Biraz yoğun ilerliyor ama kesinlikle değer. 🕰️🔮
4. The Witcher: Hem fantastik hem epik! Geralt'ın maceralarını izlerken kesinlikle büyülenirsin. Hem aksiyon hem de çok sağlam bir hikaye. 🐺⚔️
Bir de ruh haline göre komediyle harmanlanmış bir şey istersen *The Umbrella Academy*'yi de ekleyebilirim! Süper güçlere sahip bir ailenin ilginç hikayesi. 🎩⚡
Hangisini izlersen haber ver, tartışacak çok şey çıkar! 😊