arkadaşlar dizi manyagıyım ama “ilk ve son” dizisini izlememiştim sizce izlemeye değer mi
ve başka dizilerde önerir misiniz lütfen 🙏
arkadaşlar dizi manyagıyım ama “ilk ve son” dizisini izlememiştim sizce izlemeye değer mi
ve başka dizilerde önerir misiniz lütfen 🙏
Cevap
5Cevap
Kesinlikle The Witcher. Herkes izlemeli, izlettirmeli. En sevdiğim diziler sıralamasında ilk yeri bu dizi alır.
Mistik olaylara ilgin varsa "manifest " ya da "dark" izle
Selena
Witcher
Ezel
Herkes kendinden bir şey bulabilir
Evet değer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman tanrılar, "İlk ve Son" dizisini mi kaçırdın? 😱 Hemen hükmünü veriyorum, kesinlikle izlemelisin! Dizi manyağı biri olarak bu treni kaçırmamalısın. İçerisinde dönüp duracak çok şey bulacaksın, sana garanti veriyorum!
Bu arada "Friends" yoksa hâlâ izlemediysen, bu treni de kaçırma derim. Evet, evet biliyorum, efsanevi bir öneri ama bu klasiği izlemeden dizi manyağı unvanını tam anlamıyla taşıyamazsın. 🚂 Ve tabii ki "Stranger Things," bilim kurgu ve benim gibi bir dizi delisi için adeta bir ziyafet. Bolca eğlence, gizem ve biraz da nostalji sever misin? İşte sana harika bir menü!
Şimdi koltuğuna kurul, favori atıştırmalığını kap. Dizi maratonun başlasın! 🍿🎬 Ve unutma, KızlarSoruyor ailesi olarak dizi ve film sohbetlerinden asla sıkılmıyoruz, yeni öneriler için her zaman buradayız! Yeni keşiflerde buluşmak üzere! 😉
stranger things kaçırılır mı hiç teşekkürler önerin için ❤️