Merhaba sevgili Yaprak Dökümü fanları kdndndndndndn hayatımda ilk defa Yaprak Dökümü izlemeye başladım. İzledikçe Ferhunde’yi her bölümde daha da haklı buluyorum. Ali Rıza Bey’i de bir o kadar suçlu buluyorum. Siz neler düşünüyorsunuz. Gelin konuşalım. Psikolojik analiz yapalım sizinle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 366 cevap paylaştı.
10 ayFerhunde disardqn bakan anlamaya çalışmayan empati yoksunu herkes için kötü karakterdir.. Ama gerçekte oylemi dır..
Küçükken tacize uğramış.. Yanlız kalmış bir insan.. Küçükken sığınacak bir yer arayıp yanlıs kişiyle evlenmiş '. Şevket zaten ezik ve zayıf bir karakter bunu dizinin her bolumunde gördük.. Ailenin on yüklediği her anlam altında ezilmis bir tip..
Ferhunde evlendiği günden itibaren evde otekilestirildi.. Kendine ait dünyası evi olsun istedi'. Reddedildi.. Eve alışmaya çalıştı.. Ali Rıza beyden tek gördüğü ferhunde hanım ve mesqfeydi.. Oysa kalabalık olan o evi sevmişti ferhunde şevketi dürttü defalarca.. Çocuğu olsun istedi Sedef araya girdi.. Masum denilen Sedef evli birine sevdiğini söyledi.. Bilinmesin ragmen yanlış yapmadık nidalariyla hem ortamda kaldı.. Şevkete yakın durdu.. Fergund herkesin günah kecisi olarak seçtiği insan öldü.. Şevkete sen bu iş yapamıyorsun kumar oynama dedi.. Yamana bile gidip şevketi oyunlara çağırmayın dedi.. Ama suçlu ferhunde oldu.. Gibi... Zaten tekin ailesinin en büyük hatası.. Suçu hep disqrdq aramalariydi.. Leylanın zayıf karakteri.. Şevketin ezikliği.. Neclani'n seçimleri ve bitmek bilmeyen kibirleri hep görmezden gelindi.. Kendi kapı önlerini süpürmek yerine suçlu hem evin dışında arandı... Ev kale diye diye kendilerini ve haklı olduklarını düşündükleri birhamisqneye çevirdiler... :)))
Yaprak dökümü analizi yapacağım 1000 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.. Eski kız arkadaşım yüzünden izledim.. Lanet girsin :)))
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayHaklı olduğu konular da var, haksız olduğu konular da var. Mesela dizinin başlarında Kabız Ali Rıza ona elini öptürmeyip, özrünü kabul etmeyip kendisine laf söylerken Ferhunde haklı iken ya da Sedef konusunda sürekli haklı iken ama mesela daha evliliklerinin başlarında Yaman için kredi imzasını gizlice Şevket'e attırması da başlarda olan haksızlığını gösteriyor.
10 Yorumla
10 ayTekin ailesi çok bayık, kendini haklı ve iyi gören, düşüncesiz tiplerdi. Ferhunde çok bile dayandı onlara. Tüm aile şevketin üstüne binmiş ve çocuğun hayatını düşünmemişlerdi bile. Ferhunde'nin her şeyi batıyordu. Ferhunde Ali Rıza'ya tüm samimiyetinle çocukluğundan başlayıp anlatmasına rağmen onu kınayan da, anlamayan da kendisiydi. İlk eşi ile karşısına çıktığında ilk ona tutunduğunu ve sonra yanlış yaptığını anladığını söylemişti. Şevket evlilikte düşüncesizdi ve ailesine ezdiriyordu. Sedef işi girince Ferhunde zaten hayal kırıklığı yaşayıp şevketi sildi ve o da aldattı. Evet böyle yapmasa daha iyiydi tabii. Boşansa daha iyi olurdu. Levent işleri sürdürdü ve Ferhunde nin küçüklüğünden beri taşıdığı kendini koruma mekanizması tekrar devreye girdi. Aşırı bencillik ve hayatta kalma olarak yorumluyorum ve çocukluk travması. Sonraki tüm ilişkilerinde böyle. Bencillik, değer görememe, hırçınlık, öfke, kıskançlıkla yine dipte ama hep bir şekilde hayatta kalmasını bildi. İki yüzlü tekin ailesinden her zaman daha temiz kalabildi tüm o bencilliklerine rağmen.
30 Yorumla
- Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayİzlemedim ama gördüğüm kadarıyla kimse boşuna savunmasın. Başkalarının da yanlışlar yapmış olması Ferhunde’yi haklı çıkarmaz. İllaki haklı olduğu konular vardır ama bir insan kötüyse kötüdür bunu da kabul etmek lazım.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vaaay, yeni bir Yaprak Dökümü fanı daha katıldı aramıza! Hoş geldin 🥳 Ferhunde konusu hep büyük tartışma yaratır ama bence olay çok boyutlu. Evet, Ferhunde'nin haklı olduğu noktalar var. Özellikle Ali Rıza Bey'in katı tutumları, aile içindeki ikiyüzlülük ve herkesin kendi küçük çıkarını düşünmesi Ferhunde'nin söylemlerini zaman zaman anlamlı kılıyor. Kadın, acımasız bir düzen içinde ayakta kalmaya çalışıyor bir bakıma.
Ama tabii bu, onun da yaptıklarını tamamen masum kılmıyor. Manipülatif ve çıkarcı tavırları da kırmızı kartlık 😬 Ali Rıza Bey ise kusursuz değil, fazla eski kafalı ve değişime dirençli. İşte bu iki zıt kutup bir araya gelince doğal olarak çatışma da kaçınılmaz oluyor.
Psikolojik olarak bakarsak, Ferhunde'nin yaşadığı travmalar ve hayatta kalma mücadelesi onu bu kadar sert birine dönüştürmüş olabilir. Yine de onu izlerken “Ah be Ferhunde, biraz daha az yapsan şu işleri” diyesi geliyor insanın 😅 Senin analizlerin nasıl? 🧐00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
16Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u 10 ayhiç izlemedim
20 Yorumla Ferhunde saf kötü. Annesi bile onu suçluyordu yanında kimse kalmamıştı. 4 erkekle birlikte oldu dizide 4de kaçtı. Valla ferhundeyi destekleyenler ağır ergen. Ali Rıza beyin Ferhundeyi kabul etmemeside çok normal. Kadın evliylen Şefketle görüşüyordu kim kabul ederki? Ferhundenin geçmişi ortaya çıkınca herkes iyi davranmaya başlamıştı ona ama rahat durmadıki. Cem’in ölümünde bile parmağı var
11 Yorumla- 10 ay
Saf kötü değil bence ya. Hırsları ve yanlışları var ama bence o evde sıcak bir aile ortamı ona sağlansaydı böyle kötü birisi olmayacaktı. Dizide aileyi parçalayan kişi Ferhunde gibi görülüyor ama bence asıl evlerine düşen yıldırım o uçkuruna hakim olamayan Oğuz
10 ay
Ferhunde, Yaprak Dökümü dizisinde genellikle haksızdı. Kendi çıkarları için manipülatif davrandı ve başkalarına zarar verdi. Aile yapısının onu zorlaması, yaptıklarını haklı çıkarmaz21 Yorumla- 10 ay
Bence sırf aile yapısı değil ya Tekin ailesi de bence Ferhundeyi bu hale çevirdi
10 ayFerhunde , bir de sürekli aynı adamlarda git gel yapan evin bir kızı vardı o, tam bir nimisszdi
12 Yorumla- 10 ay
Leyla ndndndndnd
- 10 ay
Resmini link olarak koysana omu bakayım.
Galiba Ferhunde ile yarisiyordu koca degismede 😂
O sümsük şedefle şerefsiz şevkete az bile yaptı
21 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle arkandayım ndndndndjdn
10 ayYaprak dökümünde herkes haksızdı gibime geliyor benim
11 Yorumla- 10 ay
Evet olabilir ndndndndnd
10 ayGeçen biz de aynını düşündüydük, demek k evrensel doğrular var
12 Yorumla- 10 ay
Aklın yolu bir gerçekten ndndndndn
- 10 ay
Qwqwqwqw
10 ayIlk izlediğimde kotu biri olarak görmüştüm ama sonra izlediğimde hakverdigim çok konu oldu. O Ali Rıza da başına ne geldiyse buyuk konuştuğu için geldi.
Not:Ağzımızin tadi kaçmasın Ali Rıza Bey
18 Yorumla- 10 ay
Valla Ali Rıza Bey tam bir narsist. Kızlarına her şeyi yasaklayacağına madem Fransızca biliyormuş öğretseymiş de iki kültürlenseymiş çocuklar da
- 10 ay
Haklisin , Ferhunde kızlarından daha ahlaklı. Ferhunde yi beğenmiyor birde
- 10 ay
Ya bi sahne var Leyla gitmiş hamile kalmış çocuk da düşmüş Leylaya nooluyor hani dershaneye gidiyordun baya da hırslı hazırlanıyordun diyen yok Ferhundeye senin yüzünden diyorlar naaptı bu kadın size nenenenenenemdm deprem olsa ev yıkılsa yine Ferhundeden bilecekler
- 10 ay
Bi koca icin 2 kiz birbirine girdi suçlu yine Ferhunde oldu. Az bile yaptı Ferhunde bunlara ama yaparken kendine yazık etti o uzucu
- 10 ay
Ferhunde fişekledi diyorlar okay hadi fişeklemiş olsun da bu kızlar mal mı hiç mi akılları yok dmmdmdmdmd hele Sedef mevzusuna hiç girmiyorum bile kocası giden taksiyi durduruyor arabadan iniyor sedefin reklam panosuna bakıyor sonra buna kızınca yine ferhunde suçlu bunu ferhunde şevkete yapsaydı falakaya yatırırlardı evde
- 10 ay
Yani bu durumda kötülük ferhundeye yapılmış oluyor, geçenlerde youtube da deniz cakirin roportajini izledim farhunde karakterine bi kere daha hak verdim gerçekten. Ferhunde o Ali Rıza nin kizi olsaydı Ali Rıza nin bayram etmesi gerekirdi
- 10 ay
Gerçekten bu arada. Ya da Ferhundeyle aynı şekilde Leylanın falan büyüdüğünü düşünsene. Çoktan kötü yola düşmüşlerdi bir de bu el bebek gül bebek büyütülmüş halleri
- 10 ay
Bi de çocuklarına güveniyordu Ali Rıza. Her biri ayrı vaka
Gizli Üye(25-29)10 ayHaklıydı bi de şu sinsi sedef olaylarında daha da haklı buldum kraliçeyi
11 Yorumla- 10 ay
Üfff hele sedefi bi kaşık suda boğmak istiyorum ya
başkaları yanlış yaptı diye sizde yanlışlar yapmayın kendi iradeni olsun gururunuz olsun başkaları için gururunuzdan olmayın
00 Yorumladeğildi motorun tekiydi
24 Yorumla- 10 ay
Niye peki
- 10 ay
evli halde başkasına göz koydu şevkete. şevketle evlenmeden iş arkadaşı kıza anlattı yakında evi alırım satarım gibi muhabbetler. sonra fikrete saygısız şakalar , diğer kızları zor durumda bırakıp onlara yanlışa yönlendirmeler. para gözlü olduğu için eşinin aklına girmeler v. b : )
- 10 ay
Paragöz olduğu rahat bir yaşam istediği doğru. Ama ilk evliliğinin sebebi yaşadığı zor hayattı ve şevketi değil de aslında şevketin sıcak, kalabalık aile ortamını sevmişti bence ama her seferinde Ferhundeyi dışladılar. Kendi kızları hamile kaldı Ferhundeye senin yüzünden dediler sanki Ferhunde soktu ikisini yatağa ndndmsmsnsm hep eve düşen yıldırım muamelesi yaptılar ama Ferhunde Ali Rıza Beyin kızı olsaydı Neclayla Leyladan çok daha onurlu olurdu gerçekten
Her zaman olmasa da haklıydı yılanın başı Hayriye 🫠
00 YorumlaFerhunde biraz haksızdı ama bazen de kendince haklı sebepleri vardı. Karışık yani.
00 Yorumla
10 ayEditleri cikiyor karsima haksız desem de şevkete sinir oldum djdh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayhaklıydı 30 kişi bir evde yaşamaya çalıştı problemli kızlar damatlar baba anne bir haber😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aybir bölüm bile yaprak dökümü izlemediğim için bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBence en haklı olan oydu. Sen sevgini degmeyecek bir insana verirsen asla deger görmezsin. Bir ferrari düşün. İyi bir sürücü olmazsa ferarinini bir önemi olmaz. Onu önemli yapam şey sürücünün onu kullanmayı bilmesidir. ~😄
07 Yorumla
Cevap sahibi10 ayDogru yerde olmadıgın sürece asla deger görmeyeceksin.
- 10 ay
Valla bence de ya. Hilesi hurdası vardı ama son bölümde de eve gelen ve Ali Rıza Beyin arkasından hüngür hüngür ağlayan da oydu
Cevap sahibi10 ayGerçekten seven insanlar zaten asla deger görmez.
Cevap sahibi10 ayEvrenin yazılı olmayan bir kuralıdır.
- 10 ay
Bu arada bence Ferhunde Şevkete aşık değildi. Şevketin büyüdüğü kalabalık aile ortamını, kardeşin olmasını, gerçekten evin direği bir baba olmasını ve onu kollamasını falan sevmişti. Şevketin ailesinden birisi olmak istedi gerçekten ama hiçbir zaman onu aralarına almak istemediler
Cevap sahibi10 ayBence o sadece bir ailesi olsun istemişti.
Buda olmayınca bıraktı.
Cevap sahibi10 ayEvet zaten hep böyledir ya
Gizli Üye(25-29)10 ayOlan şevkete oldu ferhunde haklı olsa nolur
18 Yorumla- 10 ay
Şevket de salağın tekiydi bu arada. Bence başına gelen her şeyi hakketmişti. Kendi evli kadınla yatıp eve ayakkabısız gelince iyi sonra kardeşi aynısını yapınca yok adımızı nası temize çıkarıcaz yok evlensin bilmemne
Cevap sahibi10 ayO kadarını hatırlamıyorum en son izlediğimde çocuktum yazıklar olsun şevket yıllarca boşuna üzüldüm
- 10 ay
Dkmdndndndndd muhtemelen çocukken izleyince o zamanın bakış açısıyla çok farklı gelmiştir
Cevap sahibi10 ayYa babam ferhunde gibi biriyle tanışır annemle ayrılırlar sokaklara düşeriz diye ağlıyordum🥲
Cevap sahibi10 ayBu nasıl itiraf lan banane ben gizleniyorum ahshsaj adım çıkıcak
- 10 ay
Ayyy kıyamam dnndndnddn ben avrupa yakası izleyen mutlu bir çocuktum ya umarım aslı gibi olurum falan diye hayaller kuruyordum
Cevap sahibi10 ayYa bende öyle karamsar değildim kavak yerleri izliyordum herhalde ahdhaj ferhundeyi annemler izliyor diye mecbur çarşamba gübleri izliyorduk ne günlerdi
Cevap sahibi10 aySen niye öylem sert bakıyorsun az gülsene 😄
Diziyi hiç izlemedim.
10 Yorumlabak şimdi aklıma geldi oturup izlicem
11 Yorumla- 10 ay
İzle izle ndndndnd çok sarıyor
Ne tür bir işsizlik lan bu
04 Yorumla- 10 ay
Yıllık izindeyim kardeşim dizi izlemeye sardım goygoy olsun muhabbet ederiz diye sordum problem ne nendndndndn
- 10 ay
Kurtlar vadisi çok eril bi dizi ya hoşuma gitmiyor :/
- 10 ay
🤣🤣🤣🤣🤣
10 ayzateenn
03 Yorumla- 10 ay
Ferhunde Queen kendndnsns
- 10 ay
necla mi leyla mi peki
- 10 ay
Necla da ayrı leyla da ayrı canım ama birisini seçeceksem neclayı seçerdim
10 ayBisi sorabilir miyim ya
10 YorumlaHaksızdı
00 Yorumla
10 ayÇok tutulan dizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayhaklıydı evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGüzeldi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayDeğil
047 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBişe sorabilir miyim size
Cevap sahibi10 ay?
- 10 ay
Sor bakalım
Cevap sahibi10 aySağlıktan ve psikolojiden anlar mısınız
- 10 ay
Klinik psikoloğum az buz anlarım diyelim psikolojiden :D sağlık yani sorunun ne olduğuna bağlı çok tıbbi bir şeyse anlamayabilirim
Cevap sahibi10 ayYani dert anlatsam az çok sebebini bulabilir misin psikolojik
- 10 ay
Yani belki bulurum belki de normal bir derttir psikolojik sebebi yoktur bilemiyorum
Cevap sahibi10 ayYok psikolojik ciddi oranda
- 10 ay
Anlat bakalım
Cevap sahibi10 ayDaha iyi anlaman için bir şey sorcam
Cevap sahibi10 ayAma genel olarak cevap ver lütfen
Cevap sahibi10 ayAbla
- 10 ay
Tamam sor
Cevap sahibi10 ayMesela bir kız bir erkeğe iftira atmak istese ne gibi bir iftira atar sence genel olarak en fazla
- 10 ay
En fazla yani zarar verdi diyebilir tehdit etti falan diyebilir herhalde
Cevap sahibi10 ayBaşka
- 10 ay
Başka bir iftira atmaz bence. Cinsel taciz iddiasında bulundu dememi bekliyorsundur belki ama ben bir kadının bunu iftira olarak söyleyeceğini düşünmüyorum o yüzden onu katmıyorum
Cevap sahibi10 ayEğer sen kötü bir kız olsaydın bir erkeğe iftira atmak isteseydin ne gibi bir iftira atardın en fazla örnek olarak
Cevap sahibi10 ayCinsl taciz iftiraları var zaten kanıtlı bir şekilde
- 10 ay
Kanıt nedir?
Cevap sahibi10 ayYa babalarına iftira atan kızlar bile var ama şu an bunu tartışmayacağım gerçekten cinsl taciz iftirası atan kızlar var
Cevap sahibi10 ayAma benimde psikolojik sıkıntım bunla ilgili zaten
Cevap sahibi10 ay
Cevap sahibi10 ayŞuanda bunu tartışmak istemiyorum sana psikolojik sıkıntımı söylesem yardımcı olur musun
- 10 ay
İlla ki vardır ancak bu “iftira” dediğiniz şeylerin çoğu gerçek maalesef ki. %3 iftiraysa %97’si gerçek gibi bir durum var maalesef. Bu ülkede bir babanın kızına cinsel tacizde bulunması çok yaygın bir durum. O anda kadın cahilse, tehdit edilip korkutulmuşsa veyahut maalesef ki çok çok küçükse hemen doktora gidip rapor alamayabiliyor. Cinsel tacize uğrarken de şahit olmuyor tabii bildiğiniz üzere. Bu sebeple failler aklanabiliyorlar ve siz de belki kendi içinizi rahatlatmak için “iftiradır ya” diye düşünebiliyorsunuz ama çoğu zaman öyle olmuyor.
Cevap sahibi10 ayYüzde 50 50 bence ama ben şuanda bu oranlarla ilgilenmiyorum
- 10 ay
Cnn Türk yanlı bir kanal. İzleyip de izlenme oranlarına ortak olmak istemiyorum maalesef ki. Sıkıntınız eğer bir kadınla ilişki yaşayıp sizi taciz etti olarak itham edecek korkusuysa size tavsiyem rızasını almayı ve cinsel ilişkinin tam ortasında olsanız, evli olsanız, sevgili olsanız veya daha önce cinsel ilişki yaşamış olsanız bile hayır hayır demektiri unutmamanız yönünde
Cevap sahibi10 ayHayır benim psikolojik sorunum daha farklı
- 10 ay
Nedir?
Cevap sahibi10 aySöylersem deli olarak düşünmezsin değil mi beni
Cevap sahibi10 ayBen karıncayı bile ezmeyen bir insanım ama bir kızın Ben ona hiç bir şey yapmadığım halde tacz iftirası atmasını istiyorum
Cevap sahibi10 ayBöyle saçma bir istek neden olur
- 10 ay
Beyefendi size açık konuşmak istiyorum çünkü şu anda seansta değiliz, bana bir ücret ödemiyorsunuz, derdinizi anlatacağınızı kendiniz söylediniz ve yine de ağzınızdan cımbızla laf almaya çalışıyorum. Seansta olsak direnç var derim kırmaya çalışırım ama normalde ben bunun için para kazanıyorum. İyilik yapayım dedim anlatın dedim bir türlü anlatmıyorsunuz artık anlatacaksanız anlatın anlatmayacaksanız da anlatmayın hakikaten yordunuz
Cevap sahibi10 ayAnlattım ya
- 10 ay
Bu istek gerçek olduğunda ne olacağını düşünüyorsunuz peki? Sizi cinsel olarak mı tatmin edecek? Yoksa duygusal olarak mı? Eğer duygusal olarak tatmin edecekse nasıl? Biraz daha açar mısınuz
Cevap sahibi10 ayCinsel olarak tatmin edicek tacz iftirası üstüne bide dövülme vb
Cevap sahibi10 ayAynı yerde yaşasaydık ücretli bile gelirdim seansınıza
Cevap sahibi10 ayNe düşünüyorsun
- 10 ay
Yani seansta olsak daha detaylı araştırırdım ancak şu anda cinsel terapi almanızı önerebilirim sadece
Cevap sahibi10 ayAma bir insan neden böyle bir şey ister ki
Cevap sahibi10 ayBide bana zorla iğne yapmalarını bağlamalarını vb istiyorum bunlar neden oluyor hiç normal şeyler değil bunlar kendimden utanıyorum
- 10 ay
Yani birçok sebebi olabilir ama bu ancak birkaç seans yüz yüze terapi sonrasında ortaya çıkar. Cinsel terapi almanızı öneririm gerçekten
Cevap sahibi10 ayHiç cinsellik yaşamadım cinsel terapi işe yarar mı ve sağlam psikoloğu nasıl bulucam
- 10 ay
Yani benim önermem doğru olmaz. Klinik psikolog olmasını, ayriyeten bilişsel davranışçı terapi, şema terapi ve cinsel terapi alanlarında kendini geliştirmiş olmasını, online değil yüzyüze bir seans tercih etmenizi öneririm sadece
Cevap sahibi10 ayPeki buna cinsel terapi al diyorsunuz diğer söylediğim şey neden olabilir
Cevap sahibi10 ayPeki böyle bir şey yaşamam mümkün mü sence
Cevap sahibi10 ayAbla.
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği