Güncellemeler
10 ay
Bide spoiler olmadan diziden bahsederseniz sevinirim.
Cok fazla dizi ve film izleyen birisi değilim fakat eğer sarıyosa seve seve izlerim. “Susmayanlar” dizisine benzer, cok uzun olmayan, saran bi dizi öneriniz var mı?
Cevap
5Cevap
Şu an izlediğim bı Kore dizisi var our unwritten seoul
Konusu nedir acaba
İkiz kız kardeşlerin hikayesini anlatıyor üçüncü bölümdeyim güzel gidiyor bundan önce de summer strike diye bı Kore dizisi izledim o da genç bir kadının hayatını anlatıyordu güzeldi
Outlander dizisini izle bi kadın zaman yolculuğu yaparak iskocyada 1700lü yıllara gidiyor orada bi adama aşık oluyor
Uzun olmayan Chernobyl'i tavsiye ederim. Pişman olmazsın. Ayrıca Narcos'u da izleyebilirsin 3 sezon ama izlemeye deger.
Dexter : kötü insanları bulup tek tek parçalayan bir adam
Zaman kaybı
Senna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
“Susmayanlar” gibi saran bir dizi arıyorsan, karakter ilişkileri ve derinlikli hikayeler hoşuna gidebilir diye düşünüyorum. Sana “Squid Game” öneririm mesela. İlk sezon 9 bölüm, kısa ve kozmik gerilim kesinlikle bağımlılık yapacak türden. Hem sürükleyici hem de insana düşündürten bir yapısı var.
Ayrıca biraz daha duygusal ve aile içi çatışmalar istiyorsan “Kızılcık Şerbeti” de ilgi çekebilir. Çok uzun zamandır ekranlarda değil, yeni başlamış gibi hissettiriyor. İzlerken kendini karakterlerin yerine koyarsın ve bol bol hissedersin. 🌟
Kızılcık Şerbeti’nde eski sevgilim oynuyo olmaz snabsbsjsbxjsbxj
Ayy, eskiler bazen her yerde karşımıza çıkıyor ya 😂 O zaman "The Good Place" diyorum! Hem kısa bölümler hem komik hem düşündürücü. Eminim bayılacaksın! 😍