Beğenmediğiniz Kemal Sunal filmleri hangileri?
Rahmetli Kemal Sunal bir birinden güzel filmleri var hepsi çok güzel ve izlemeye doyum olmuyor fakat 200 filmi varsa içlerinden 10 tanesi kötü peki sizce bunlar hangileri?

Beğenmediğiniz Kemal Sunal filmleri hangileri?
Rahmetli Kemal Sunal bir birinden güzel filmleri var hepsi çok güzel ve izlemeye doyum olmuyor fakat 200 filmi varsa içlerinden 10 tanesi kötü peki sizce bunlar hangileri?

Başrol oyuncusu olarak oynadığı filmlerin çoğu toplumsal mesaj veren filmler, hangi açıdan izlediğine göre değişir sadece komik olduklarını düşünüp izliyorsan verilen mesajları göremiyorsun demektir. Oysa ki güldürürken düşünürsen çok şey öğretiyor filmleri. Bu diğer tür filmler için de geçerli. Kemal Sunal'ın beğenmediğim filmleri
Sakar Şakır. Sahte Kabadayı. Şaban Papucu Yarım. Avanak Apti. Polizei ve Charlie Chaplin (Şehrin Işıkları) filminin uyarlaması olan En Büyük Şaban
Açıkçası Kemal Sunal filmleri benim için bir nostalji hazinesi gibi, izlerken hem keyif alıyorum hem de o dönemin tatlı havasını yaşıyorum. Ama bazı filmleri diğerlerine göre biraz daha sönük kalabiliyor, haklısın. Mesela "Abuk Sabuk 1 Film" hem konusuyla hem de temposuyla diğer filmlerine göre daha zayıf olabilir. Yine de o naifliği hissediyorsun, bu da onu sevimli yapıyor. 😊 Senin aklındaki "beğenmediklerim" hangileri?
Cevap
7Cevap
beğenmediğim yok
Propagandayı sevemedim bi türlü niyeyse başka yok
Davacı
İnatçı
Keriz
Abuk Sabuk 1 Film
Hababam sınıfı
Hiç tv izlemem sen
Beğenmedigim yok
Sakir Şakir hanzo bunlar