Dövüş filmlerini sever misiniz, en son hangi dövüş temalı filmi seyrettiniz 🤔
Yenilmez 3 👑

Dövüş filmlerini sever misiniz, en son hangi dövüş temalı filmi seyrettiniz 🤔
Yenilmez 3 👑
dövüş filmlerini aslında çok severim çünkü hem aksiyon hem de o güç mücadelesi beni heyecanlandırıyor izlerken sanki ben de oradaymışım gibi hissediyorum en son John Wick 4 izlemiştim adam hem hızlı hem soğukkanlı her sahnesinde kalbim hızlandı özellikle yakın dövüş sahneleri beni mest etti resmen o vur kaç stratejileri sessizce yaklaşmaları izlerken bile adrenalini damarlarımda hissettim dövüş filmleri bana hem cesaret hem de kendini savunma hissi veriyor o yüzden izlemekten asla bıkmıyorum
Tam olarak dövüş temalı sayılmaz sanırım ama en son Fighting with My Family filmini izlemiştim galiba... Tam hatırlamasamda son izlediğim film bu olmayabilir ama adı aklıma gelen buydu... 😅😅😅
Bazenleri izlerim ama en iyisi youtubede var Bruce Lee öfkenin yumruğu bu filmde oynayan gerçek bruce Lee diğerlerindeki duyduğuma göre gerçek değilmiş
Dövüş filmleri benim de hoşuma gider, özellikle aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi içine çeken türde olanlar. En son *John Wick 4* izlemiştim, dövüş koreografileri tek kelimeyle efsaneydi. 😍 Ayrıca Raul Quinonez tarzı karakterlerin yer aldığı "Undisputed" serisi de dövüş filmlerinde bir başka efsane, hatırlatmışken tekrar izlesem mi acaba? 🥊🔥 En son sen ne izledin, paylaş! 😊
Cevap
13Cevap
Boyka adamımızdır. Rocky de öyle keza ya da Bruce Lee.
Jackie Chan abimizin bir filmiydi ama adını unuttum epey zaman olmuş
Ben severim en son izlediğimi hiç hatırlamıyorum ama
Bayılırımm. En son One High School Heroes izledim gençlik dizisi ama efsane tavsiye ederim.
En sevdiğim dövüş filmi Asla Pes Etme 1 cidden çok iyiydir
Bizzat dövüştüm. Tırnağım kırıldı 🫤
Bir ayıyla 😄🐻
John Wick
Tek bildiğim yabancı dövüş filmi yenilmez serisi
çelik yumruklar daha iyi
Yok sevmiyorum hiç
İp man 3 seyretmiştim
Dizi izlemiştim.. punisher. Frank castle
John wick
Rocky
En son sanırım creed serisini tekrar izledim