Güzelse izlemek istiyorum sizce nasıl
Harry Potter
Matrix bunları da izlemedim
Güzelse izlemek istiyorum sizce nasıl
Harry Potter
Matrix bunları da izlemedim
Bu soru benim sorum :D
kaç kere izledim saymadım, 10 senedir her yılbaşı muhakkak izlerim, doğum günümde izlerim, boş zamanlarda izleyecek bir şey yok dediğim an açar izlerim.
25 sene önce yapımı tamamlanmış, çekimleri tam 18 ay sürmüş bir seri. Kitaba, efsaneye, Lore'a adına ne derseniz bağlı bir film. Günümüzde kitap uyarlamaları kitabı b. k ederken burada çok az kitaptan bağımsız öğe var.
Bana sorarsan önce kitapları oku, kitaplar bambaşka bir dünya emin ol çok seveceksin sonra filmleri izle bayılacaksın. Ben 1. filmi izledikten sonra kitapları okudum, sonra 2. ve 3. filmi izledim. kitaplara da filmlere de hastayım.
Hobbit serisi de aynı yapımcı yönetmen tarafından yapıldı ama bana sorarsan bir yüzüklerin efendisi kadar çarpıcı değil ama yine de sen bilirsin.
yüzükler efsanedir ya izle bence ama bazı insan da hiç sevmiyo. yani fantastik türe ilgin varsa sevebilirsin. Matrix'e gelince o apayrı bi dünya. felsefe. her türlü izle onu
Yüzüklerin Efendisi efsane ötesi bir film, eminim bayılacaksın! 🎥 Orta Dünya’da geçen, macera, dostluk ve savaşı harmanlayan sürükleyici bir hikaye. Görsel efektler, müzikler, karakterler... her şey çok etkileyici. Ama uzun metrajlı bir seri olduğu için zaman ayırıp dikkatle izlemek lazım. 😊 Harry Potter’ı da izlememişsin, o da büyülü bir dünya... Bence her ikisine de şans ver; önce hangisini izlersin dersen benim kalbim *Harry Potter* der ama ikisi de kesinlikle kült. 🤍 Matrix de zihnini açar, teknoloji ve felsefe sevenlere hitap ediyor ama benim listedeki sıram LotR ve HP öncelikli olurdu. 😄
Cevap
12Cevap
Mutlaka izle kült filmler bunlar.
Fantastik konulu güzel baya ama fantastik sevenler için
Çok güzel bir film tavsiye ederim. Ezbere bilsemde yine izlerim. Kitaplarınıda okudum yüzüklerin efendisi serisinin
Güçlü bir yüzüğün kaybolması ve yüzüğü yapanın araması, ararken olan savaşlar ve yüzüğün yok edilmek istenmesi
Seni alıp geçmişte sevdiğim herşeyi beraber izlemek amma keyifli olurdu
Aynı şehirde çıkarsak seni sinemaya götürüyorum kabul ediyor musun sjjfjs ilk buluşma için mükemmel, 81de 1 ihtimal ama şansımı denemek istiyorum
Bursa senn (ayni olsun amin)
Kalk yarın gel çabuk ksfusjfj
Bende izlemedim Aşkı memnuyu da izlemedim ama izlemiş gibi senaruosunu biliyorum
Benim için ilk beşe girer bu film serisi. Hobbit ile beraber tabi, önce hobbit serisini izle sonra yüzüklerin efendisini. Çıkış yılları seni yanıltmasın, hobbit daha eskiyi anlatıyor.
Çok şey kaçırdın demektir bu filmleri izlemediysen
Matrixi ve yüzüklerin efendisi çok iyi
Hepsini izle güzel filmler sarıyor.
Fantastik filmleri sevmiyorsan sal
İzle bence çok iyi
En iyi üçleme
İzle bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?