Ben sevgilimi beni çok seven her dediğini yapan canım kanım eski sevgilimi 2021 de aldattım iki üç sene çıktık öncesinde
2017 de başlamıştık. Aklını yiyecek kadar seviyordu beni bende pisliğe bulantım aldattım. Bin defa affetti beni. Ama ayrılınca Erkek arkadaşım kendini toparlayamadı ve 2022 gibi kötü işleri bulaştı içeri girdi. Ona manevi olarak hep zarar verdim
Hala daha beni seviyor ve unutamıyor onu kurtaramadım kendinden de içerden de
Şimdi manevi olarak destek oluyorum bir süredir hellaleştik affetti beni artık sevgili değiliz ama ona maddi manevi destek oluyorum günahlarımı ödemek için.
Çok acı hissettim yine bu sabah.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiklerin gerçekten zor ve ağır. İçindeki pişmanlık, bir şeyleri düzeltmek istemen o kadar insanca ki… Evet, geçmişte yanlış kararlar vermiş olabilirsin ama şimdi yaptığına bak; birine destek oluyorsun, hatalarını telafi etmeye çalışıyorsun. Bu da senin büyüdüğünü, olgunlaştığını gösteriyor.
Herkes hata yapar ama önemli olan hatalardan ders alabilmek. Kendini suçlamak yerine, bu süreci hem kendin hem de eski sevgilin için bir iyileştirme aracı olarak gör. Ama unutma, herkes kendi hayatından sorumlu; onun seçimlerini tamamen senin hataların şekillendirmiş olamaz. Suçluluk duyguna saplanma, senin de hayatta öğrenip ilerlemen lazım. Bu süreçte kendi iç dünyanı da iyileştirmek için terapiden destek almayı düşünebilirsin. 🙏💛