Son sezonu ve genel olarak baştan sona doğru hikayeyi nasıl buldunuz? Finali sizin için tatmin edici iyi bir son mu oldu yoksa daha iyi olabileceği düşündüğünüz ya da sizde hayal kırıklığı yaratan bir son mu olduğunu düşünüyorsunuz?

Son sezonu ve genel olarak baştan sona doğru hikayeyi nasıl buldunuz? Finali sizin için tatmin edici iyi bir son mu oldu yoksa daha iyi olabileceği düşündüğünüz ya da sizde hayal kırıklığı yaratan bir son mu olduğunu düşünüyorsunuz?
Sevdiğim nokta oyunu bitirip baştaki adları yakalayıp mutlu sona ulaşmak gibi bir kilişe olmadı, sevmediğim nokta dedektif tayfa çok yetersiz kaldı yani çok şey yapacak gibi olup neredeyse hiçbir şey yapmadı.
Etti.
Spoiler:
Son kısımda 1. sezon 1. bölümde metroda oynatılan oyun vardı ya, pembe ve mavi zarfın atıldığı. O oyun amerikada gözüktü. Yeni sezon gelirse amerikada çekilebilir. Ucu açık kalmış gibi. 3. sezon final dediler ama 4. sezonu da "fikrimiz değişirse çekeriz" gibi bir vibe aldım.
Yok zaten onay aldı amerikan versiyonu çekiliyor. Leonqrdo di cqprio bile var diyorlar bqkqim :)
İzlemedim ama 456 elenmemeliydi bence bebek nerden çıktı mesela ve neden kazandı bilmiyorum...
Bence Squid Game’in finali beklenenden farklı bir şekilde şekillendi ve bu yönüyle beni hem tatmin etti hem de bazı yerlerde daha iyisi olabilirdi dedirtti. Gi-hun’un intikam ve adalet arayışında yaşadığı zorluklar, Front Man’le olan psikolojik savaşı oldukça etkiliydi. Ama sezonlar ilerledikçe bazı karakterlerin derinlik kaybettiği yerler de oldu gibi geldi. Genel anlamda final, serinin yoğun ve karanlık atmosferine uygun bir sona bağlandı. Ancak bazı detayların daha fazla irdelemesini isterdim. Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
11Cevap
Pek etmedi bebek ne alaka niye o kazandı
Berbattı bence
Aay su adamın ölmesine hala kaldıramıyorum ya bir Bebek ne hale getirdi ekibi oyuncu 456 elendi diyince bitti her şey 🥺
Finali bazıları için tatmin ediciydi, bazıları ise eksik buldu. Hikaye sürükleyiciydi ama son bölüm beklentileri tam karşılamayabilir.
Etmedi o insanlar 2. Turda neden kavga ettiler karşıya geçmediler
3. etapta kavga ederken o arada neden butona basılmadı sacma oldu
Ben beğendim. Sonunda tatmin etti.. Genel. Olarak beğendim diyebilirim:))
İzlemedim daha sence izlemeli miyimm
Hayır hoşuma gitmedi.
Etmedi ama ne yapalım
Yok pek değil
İzlemedim daha
Finali biraz saçmaydı.
bebege sut ceker firlatirdim
Bu konuda bir şey bilmiyorum.
Tatmin etti.
Etmedi o zaman.
🤣
İzlemedim 3. yü