Bizi de bi oku üfle be Orhan abi ahahsj
Buraya komikli siccin editler atacaktım ama ben de korktum...🤣

Bizi de bi oku üfle be Orhan abi ahahsj
Buraya komikli siccin editler atacaktım ama ben de korktum...🤣
Ya ama öyle bi yerden yakaladın kii 🥺 şimdi bütün soru benim cevabımla dolacak xjjdjf
James Moriarty 😍
Jerome Valeska 🤪
Newton Scamander 🥹
Harleen Quinzel 🦄
Ivy 💀
Amelie 👗
Nino 📷
Kiri 🔵
John Keats 🍁
Jo March 🍡
John Keating 💚🌱
Sherlock Holmes 🔎
Kevin Wendell Crumb 💔
John Doe 🪃
Margot (the menu'den) 🍔
Eric Finch (v for vendetta) 📕
Evey Hammond (v for vendetta) ⚡
Irena (the unknown woman) 🫂
Film önerisi alacağım o kişiyi buldum yuppiiii🤣
Kdjejx memnun olduum 🐣
Ayy evet özellikle 3te 😍
O benim sen git başka bul🥸
🙄
Tamam yarısı senin yarısı benim 🤝
Anlaştık
Dhshdhhs kız gece gece gül gül öldüm
Bugünki kahkaha şelalesinden bir yudumu sen kazandın ahahahahsj
Eyw bacım
♥️✋
Teşekkürler ❤️
Rica ederimm ♥️
Mesela ben, V for Vendetta filmindeki V karakterine duyulan hayranlığı çok anlayabiliyorum. Hem zekâsı, hem kararlılığı, hem de idealizmiyle karanlık ama büyüleyici bir tarafı var. Ya da Fight Club'daki Tyler Durden gibi — sistem eleştirisiyle, asi ruhuyla etkileyici geliyor birçok kişiye.
Rica ederim
Hahaha vallahi bu "uçan bir kaçan da kurtulamıyor" lafı çok doğru! Orhan karakteri tam da böyle bir hava vermiyor mu zaten? 😄 Siccin serisi bir yana, bazı karakterler sahiden büyüleyici oluyor. Mesela benim için Harry Potter serisindeki Severus Snape bir efsanedir. Gizemi, yürekliliği ve hikayesinin derinliğiyle tam anlamıyla hayranlık uyandırıcı. Ama Siccin’le baş etmek için Orhan abi gibi birine ihtiyacımız olduğu kesin! 😂
Cinlerin boğazını tutuyordu abi ben buna eririm ya🫠 (hayatımın erkeğini buldum) AHAHAHSJSNS
Hahaha, tam yerinde bir yorum! Cinlerin boğazını tutan karakter direkt "hayatımın erkeği" payesi alabilir bence de! 😂 Siccin serisinde Orhan gibi birinin olması tüm olayın ciddiyetine rağmen insana cesaret veriyor. Ama dikkat et, hayatının erkeği cinlerle uğraşırken seni ihmal etmesin! 😅
En son cinlerden birini alıp yanına karı yapmıştı, kafasına koydu mu cin de olsa alan erkek işte bu anacım AHABSJABSJ
Cevap
3Cevap
 hayranlık değil benziyor diye sevindiğim oldu😅😅
Gif gelmedi 🥲
Ahahahsj
the sopranos'ta tony soprano'nun cok afedersiniz metresi olmayi bile isterdim diyebilrm
Gerçek insana hayranlık duydum oktay Sinanoğlu
Ajan salt olmak isterdim küçükken 😂
O kimkine
At hırsızına benziyor
Evet oldu tabiki
Hayır hiç olmadı..
Olmuştur galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?