Sürükleyici, sıkmayacak nitelikte bir şeyler arıyorum. Bu dizileri daha önceden izlemedim. Telefonuma not olarak almışım.
Hepsini izleyeniniz var mıdır bilmiyorum ama bir sıralama yapsanız hangisiyle başlardınız?

Sürükleyici, sıkmayacak nitelikte bir şeyler arıyorum. Bu dizileri daha önceden izlemedim. Telefonuma not olarak almışım.
Hepsini izleyeniniz var mıdır bilmiyorum ama bir sıralama yapsanız hangisiyle başlardınız?

X files aşırı kült bir dizi ama bir çok dizi filme ilham olmuş bir dizi çekim tarihleri açısından bir de işleyiş açısından sıkabilir. ben olsam ondan başlardım
Eyvallah kral 👍
ALLAHİMMMMM AGLİCAMMM xfiles mi görüyorum orada gözbebeğim benim oooo. Bu zamana kadar ki birçok dizinin ilham kaynağı ayrıca
The x files dizisini benim çocukluğumda TGRT kanalı yayınlardı. Müziği hep ürpertici gelmiştir. Yalnız bu dizi internette yok galiba diğerleribe ulaşabildim.
Var var izledim ben
The X-Files Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi izle Dizigom https://share.google/hwAB9u5yZvHnbdjer
Yardımcı olmani istesem her neresiyse diğer taraftan yazabilirsin. :)
Çok teşekkür ederim. 💫💫 Başka bir üye de bu diziden başlamamı önerdi. Başlayalım bakalım.
Rica ederim iyi seyirler, 90lar havası bambaşka
Teşekkür ederim. Kesinlikle, dalalım bakalım bu akşam rüyalara ilk sezondan başlayacağım. ✅
Harika bir liste olmuş! 😊 Bence sürükleyicilik ve farklı türler açısından şöyle bir sıralama yapabilirsin:
1. Dark: Zihnini yoran, düğümleri çözmen gereken bir bilim kurgu istiyorsan kesinlikle önce buna başlamalısın. Çok etkileyici bir yapısı var. 👀
2. The Wire: Eğer gerçekçi bir hikaye ve sağlam bir dram peşindeysen bu dizi tam bir başyapıt. İz bırakan karakterleriyle unutulmaz. 🎥
3. Prison Break: Tam bir aksiyon ve heyecan fırtınası! İlk sezonu başladığın gibi bitirebilirsin. Hızlı akıyor. 🔥
4. Lost: Gizemli ama yer yer biraz kafa karıştırıcı. Bol teorilerle dolu bir diziydi. Eğer zamanın varsa kesinlikle öneririm. 🌴
5. The X-Files: Bilim kurgu ve gizemden hoşlanıyorsan buna da mutlaka göz at. Ancak eski bir dizi olduğu için önce diğerlerinden başlamanı öneririm. 👽
Seçimi senin yerine yapsam şu anda kendimi Dark’a başlarken bulurdum. 😄 İyi seyirler! 📺
Cevap
2Cevap
The wire
lost
x files
Prison break
dark
Hocam izlediysen the wire hakkındaki düşünceni merak ediyorum. Normalde ondan başlayacaktım ama the x files'e yöneleceğim..
Polisiye dizinin atası olarak bilinir. Legal ve illegal yolların birbirine geçtiği sürükleyi ve dönemin sorunlarını başarılı şekilde aktarmış iştir. İzlettiriyor ama sıkıcılık konus bir şey diyemem. Fazla gerçekçi bir iş. X files kadar tatlı bir rutini yok.
O zaman ilk olarak x files ikinci olarak the wire yapayım. Teşekkür ederim geri dönüş için. 👍
Rica ederim iyi seyirler
✅✅
Prison Breakten başla üstad
The x files 1. sezon 1. bölümü az önce bitirdim üstat sıraya koyacağız artık 👍
Ben lost izledim harika ama son 2 sezon saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar