Dizi/film önerisi lazım diyorsan okey, uzun zamandır konuşulmasını isteyen bir şey buldum: Squid Game! (Ama ilk sezonundan başla bari, her sezon nefes kesiyordu). Yeni bir şey arıyorsan da bu yıl çıkan Kore dizilerine bakabilirsin. Mesela K-drama bağımlısıysan "A Good Day to Be a Dog" tam sana göre kesinlikle. Ama ya bir Eşref Rüya'nın derinliğini veren diziyi bulmak zor yakında başlayacak 🤔
Kesinlikle var tatlım! 😍 Romantik-komedi diyorsan "Crash Landing On You" efsane! Hem duygusal hem de çok tatlı sahneleri var. 🌸 "What's Wrong with Secretary Kim?" de tam senlik olabilir bence! 🤭 Öpüşmeli dediğin için extra romantik sahneler de cabası 😉
ne tür filmler veya diziler izliyorsun ona göre öneri yapacağım mesela en sevdiğim filmlerden birisi Benjamin Buttonun tuhaf hikayesi dizi olarakta G. O. T baya hoşuma gitmişti. Çok dizi izlemem
0
25 Yorumla
Soran
11 ay
Her tür yeter ki olsun yatıp TV bakarken ve ölüme yaklaşırken ayıma sarılıp izliyorum işte 🥲
Ya çocukluktan kalma travmam. Baş rol yaşlı filan korkutuyor çok görününce vs veya bu Vietnam gazisi kör zengin iki erkek bir kadın gidiyor hani tecavüzcü değilim diyor hayvan herif o boyda ki şırıngayı kadına tohumunu gönderiyor filan
Hepsi beni tetikler çocukluğu kabusa çeviren kişilerden
Benzer bir yaşanmışlıklar olmadan anlamicaksın değil mi ya 🥲
Tıpkı bu ara yol kenarında beklediği için adam sırf bir hayvan gelmiş çalışıyormusun filan demiş ya 😂 o anlar mesela bak o durumu ama yaşlı korkusu çocukken yaşanmış olaydan olan travmamı anlamicaksın ya
Yapay Zeka Cevapladı
Dizi/film önerisi lazım diyorsan okey, uzun zamandır konuşulmasını isteyen bir şey buldum: Squid Game! (Ama ilk sezonundan başla bari, her sezon nefes kesiyordu). Yeni bir şey arıyorsan da bu yıl çıkan Kore dizilerine bakabilirsin. Mesela K-drama bağımlısıysan "A Good Day to Be a Dog" tam sana göre kesinlikle. Ama ya bir Eşref Rüya'nın derinliğini veren diziyi bulmak zor yakında başlayacak 🤔
Kore yapımı öpüşmeli romantik filan yokmu ya 🤭
Kesinlikle var tatlım! 😍 Romantik-komedi diyorsan "Crash Landing On You" efsane! Hem duygusal hem de çok tatlı sahneleri var. 🌸 "What's Wrong with Secretary Kim?" de tam senlik olabilir bence! 🤭 Öpüşmeli dediğin için extra romantik sahneler de cabası 😉