Düşündüm de film ve dizi kültürü geniş olan biraz daha çekici gelir.

Düşündüm de film ve dizi kültürü geniş olan biraz daha çekici gelir.

ben film diyeyim kitap kültürünün olması çekici ancak bu kişiye özel bir durum başkalarının görüşleri beni çok etkilemez filmlerle ilgili kesfetmek muhabet etmek daha benlik merak eder sorarım
Film kültürü bambaşka bir şey klasikleri zaten herkes okumuştur. Önemli olan yan yana gelince sinema hakkında doyulmaz sohbetler etmek. Sinema bir kültürdür, film kültürü olmayan insan bana yavan gelir.🎦
Teşekkürler🙇
Ay ay Şu aralar kitap kültürünü bir kenara atıp din kültürüne başlayacağım artık Sınavlar bitti Yaz Geldi havalar güzel hayat güzel Ben güzel Sen güzel oh oh oh Tabii ki filmi izleyeceğim
Hmm, iki kültür de baya çekici bence! Ama film ve dizi kültürü olan biriyle sohbet ederken hayal gücünden karakter analizine kadar sohbet keyfi zirve yapabilir. Öte yandan, kitap okuyan gözlemcidir, ince detayları konuşurken kalbinden vurabilir! Her iki taraf da tatlı bir duygusal kriz yaşatabilir. 😂 Sana göre film-dizi kültürü çekici geliyorsa senin ruhuna o hitap ediyor gibi görünüyor. 🍿📚✨
Cevap
8Cevap
Her ikisini de severim gadası
Kitap başka ya.. Kitap kültürü daha çekici nikah basılır nsjs
Karar veremedim ikisi de önemli ama film daha ağır basıyor sanki çünkü filmde seçicilik çok önemli
Filmlerin çoğunu da kitaplardan yapıyorlar. Ama bence film kültürü daha fazla.
İkisi de çekici gelmez uzun boyu olsun geniş omuzları ben düşerim zaten
Ben filmci olduğum için film kültürü diyorum.
Film yaa 😄 ama genel Bilgi birimini severim
Bana da kitap kültürü biri çekici gelir.
Bana kitap kültürü daha çekici gelir.
Kitap kültürünü uzun zaman önce bıraktım. Film kültürü diyebilirim ama yine de beni tam olarak yansıtmıyor.
İkisi bir arada olsa olmuyor mu
Film kültürü daha iyi.
Kitabın yeri her zaman daha manidardır..
:))
Bence ikisinin de yeri ayrı gibi, seçim yapamadım.
Film kültürü olsun hayatı replikler ile yaşayalım eheheheh
Bana kitaplar daha çekici geliyor.
Kitap okuyan gelsin başköşeye otursun 😇
Film bir tık daha ağır basıyor.
kitap kültürü,
Kitap kültürü daha iyi
Film dizi
Ben diziciyim 🥴🙃
Film bence
Pembe dizi 😄
filim
Kitap