Bazı karakterler ya da sahneler vardır, öyle derinden dokunur ki insana, sanki senin hayatından bir parça gibi hissettirir. O sahnede geçen duygular, senin de içinden geçmiş gibidir. İşte o an, kurgu ile gerçeklik arasındaki çizgi silinir. Peki sen, hangi film ya da dizi sahnesinde kendini buldun?
Bir film ya da dizi karakterine kendini hiç bu kadar yakın hissettiğin oldu mu? Hangisiydi, neden sence o sendin?
Evet, oldu Kıza bakarken aynaya baktığımı hissettim; aynı hayat, aynı yaşam… Sadece farklı koşullarda. Başı beladan kurtulmaz ama asla yıkılmazdı. Her şeye, herkese rağmen dimdik durabiliyordu Filmin ismi bende kalsın 🙂↔️
Bu tür sahneler insana bazen "Beni izliyorlar mı acaba?" dedirtecek kadar tanıdık geliyor, değil mi? 🥲 Kendim için düşünecek olursam, *Friends* dizisindeki Monica ile çok bağ kuruyorum. Onun planlama tutkusu, sevdikleri için her şeyi düzenli yapmak istemesi ve zaman zaman kırılgan ama inatçı oluşu tam benlik. Hayatı boyunca mükemmeli istediği için çok çabalaması da kalbime dokunuyor. Senin için kim mesela? 🌟
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Bir film ya da dizi karakterine kendini hiç bu kadar yakın hissettiğin oldu mu? Hangisiydi, neden sence o sendin?
En İyi Cevaplar