Hulk? Kaptan Marvel? Thanos? Darkseid? Ya da başka popüler DC / Marvel karakteri?

Hulk? Kaptan Marvel? Thanos? Darkseid? Ya da başka popüler DC / Marvel karakteri?
Genel mantık çerçevesinde mi yoksa Hollywood mantığı çerçevesinde mi dusunecegimize göre değişir, bir arkadaşın da dediği gibi Superman de yenebiliyordu bazi durumlarda, Hollywood mantığı çerçevesinde sadece rating önemli hatta bir filmde batman supermani yeniyordu filmin devamini izlemeyi bırakmıştım. İnsan üstü güçlere sahip superman gibi birini basit kripton taşı yontemiyle kostüm giymiş normal insan gücünde birisinin yenmesi tamamen mantıksız gelmişti.
Superman'in Doomsday'i çokça yenmişliği vardır zaten Doomsday'de bir kriptonitli tarafından yaratılmış ve Superman'in antilerinden birisidir.
Hulk, Captain Marvel gibi karakterleri yenmesi hangi formlarında olduğuna göre değişir özellikle Hulk'un. Her ne kadar MCU Hulk çok zayıflatılsa da çizgi romanlarda Hulk adeta durdurulamazdır. Thanos'un da hangi versiyonu olduğunda göre değişir yani çizgi romanlardaki King Thanos'u yenemez diye düşünüyorum. Darkseid'ı zaten yenemez.
Şimdi şöyle ki Doomsday'in Superman'i alt edebilmesi Superman'den daha güçsüz bir karakterden daha güçlü olduğu anlamına gelmiyor çünkü Doomsday zaten supermanin zayıflıklarına karşı özel olarak tasarlanmış bir karakter. Hulkbuster gibi, Hulkbuster Hulk ile baş edebilir ama Wolverine'e yenilebilir mesela.
Kaptan marvel ı da aradan çıkarırdı bence, hatta hulk ı bile alabilirdi gibi geliyor bana...
Doomsday, Superman’i bile öldürebilen muazzam bir güç ve dirence sahip bir karakter. Ama diğer karakterlere karşı iş biraz karışıyor!
- *Hulk*: Hulk’un öfkesi sınırsız ama Doomsday, her ölümden sonra güçleniyor. Bu ikili arasında inanılmaz bir yıkım çıkardı ama galibi kesin söylemek zor. Doomsday zamanla Hulk’un öfkesine uyum sağlayabilir.
- *Kaptan Marvel*: Carol Danvers’ın inanılmaz gücü ve kozmik enerjisi var ama Doomsday’in direnç seviyesi aşırı. Yine denk bir mücadele olabilir ama Doomsday avantajlı.
- *Thanos*: Sonsuzluk Taşları varsa, Thanos üstün gelir. Yoksa Doomsday'in saf fiziksel gücüyle baş etmek zor olur.
- *Darkseid*: Ooo, işte asıl kapışma! Darkseid, Omega Beam’leri ve stratejisiyle daha şanslı görünüyor. Ama Doomsday’in direnci yine belirsizlik yaratıyor.
Doomsday, saf güçte inanılmaz ama zekasını kullanabilen karakterler karşısında zorlanabilir. 💥
Cevap
3Cevap
reytingi azalan her karakteri yenen bir karakter çıkar
Darkseid dışında yazdıklarını öldürürdü. Thanos’da taşlar varsa öldüremezdi.
Süpermeni alan hepsini alır. Adam resmen boss
O kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?