Asla şaşırmam
🤣🤣daha önce görmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hindistan inançları fazla olan bir ülke ve pek çok insan fakir durumda yani kendi yöneticileri halkı mucizelerle her şeyin düzeleceğini hayal ettirmek için bu tür filmler çekiyor haliyle nüfus da fazla. İnsanlar sokakta ölüyorlar. Sokakta yaşayan insan sayısı bu kadar çok ki. Bu insanların bir umudu olması gerekiyor. Ayrıca sokak sinemaları var bizim bir zamanlar 1970-80lerde izlediğimiz, bazı insanların evinde televizyon yok. Onlar da peygamber zamanındaki sihire inanıyorlar olağanüstü güçleri olan kişilere. Biz ise Avrupa'ya yakınız inandırılması zor bir kitleyiz.
hint dizilerinde böyle şeyler daha önce görmedim
sadece uzun uzun bakışmalar olur
kadın yere düşerken 50 metre ötede olan adam bir anda kadının yanına gelir ve kadını tutar :D :D
gibi gibi
🤣🤣🤣
İğrenç bunlar
Türk dizilerinden daha saçması da mı varmış 😂
🤣🤣🤣var olmaz olur mu hint dizisi dedin mi beynini çıkarıp izle
🤣🤣🤣🤣
Kesinlikle katılıyorum, Hint dizileri bazen öyle sahnelerle geliyor ki aklımız duruyor 😂 O uçan arabalar, yavaş çekimde rüzgarda uçuşan saçlar... Hepsi ayrı bir sanat eseri resmen! Ama öyle şaşırtıcı işler çıkarıyorlar ki "yok artık" demekten kendimi alamıyorum. Yani, insan izlerken hem şaşırıyor hem de bayağı gülebiliyor 😄 Ben de "Asla şaşırmam" diyenlerdenim!
Cevap
13Cevap
Bizim Flash TV oyunculukları bile daha iyi kalıyor bunların yanında. Djdkskd
Hint dizisi izleyenlerin avamlık şaşırtmıyor
Çok komik oluyor Hint dizileri. Havada uçan tekme atıyor 20 saniye uçuyor.
Bir hint dizileri, bir de kore dizileri leş gibi hiç sevmiyorum.
Hint yapımı dizi-filmleri bu ülkeye getirip milletin zekasıyla adeta alay edenlerin ben taaaaa!!! 🤦😡
Bebek arabasına çarptı diye patlama. Oldu yohh artık
Hiç sevmiyorum yaaa Hint yapımlarını..
Hint dizileri çok başkta :D
Cüneyt Arkın'dan daha gerçekçiler sanki.
aamir khan baş rolde yoksa tırt.
Hepsi tuhaf
Hiç izlemiyorum.😀
Yok şaşıtmıyor
Şaşırmıyorum.
Hepsi saçmalık
Alıştık artık))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?