Ya Allahm murat soner bununla ilgili eleştiri videsu yayınlamıştı ne gülmüştüm. Çok fazla saçma kurşunu eliyle tutan mı dersin, kedinin bile zor sığacağı bavula giren mi dersin. Birde düşüyor önce bavulun içine düşüyor sonra da cenin pozisyonuna geliyor düşünce demek ki öyle oluyor 😅
İki kötü arasında kore dizilerini tercih ederdim. Eski Brezilya dizilerinden farksız hatta daha berbat bunlar. Bir de tutup Türkiyede izleniyor diye adamlar kendileri ile gurur duyuyor olmalılar. Avrupa kültürü bize daha yakın, bu dizilerde yaşanan her olay hem aşırı saçma hem mantıksız hem ters..
Cok fazla dans ediyorlar, bayılacak gibi oluyorum bazen :D Arada arkadaşlarla beraber bir araya gelip izliyoruz, filmin ortasında biz de halay çekmeye başlıyoruz : D: D
Annem, anneannem ve babaannem başta olmak üzere orta yaş ve üzeri Türk hanımlarının vazgeçilmezi olmuş durumda bir bakışmaları iki bölüm, bir olay en az bir hafta sürüyor neyini seviyorlar hala anlamış değilim çiçeğim. :D 💜
Ben hiç başlamadım izlemezsen aslında hiç ilgini çekmiyor olmasa da oluyor merak uyandırtmıyor ama 3-4 kere zoraki izlettirirseler sarıyor bağımlısı oluyorsun benim tahminim bu yönde ama hiç izlemedim şahsım adına söylemek gerekirse
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle izledin mi bağımlısı oluyorsun ama ne kadar gereksiz olduğunu da anlıyorsun yavrum
Bir garip aşk (ıss pyar kya ko naam doon bu aşk ne isim vermeli) Benimsin (beintehaa sonsuz ) bu ikisi dışında hint dizisi izlemedim filmleri daha çok hoşuma gidiyor
Hepisi birbirine benziyo, çok boş, ve izleyenin iq'sundan şüphe ederim. Beli ki ülke de ki halkının kafa yapısını değiştirmeye çalışıyorlar - hindistanın halkı geri kafalı ya...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle katılıyorum zaten geri biraz daha geriye gitmeyi düşünüyorlar