Ay ben Bir Garip Aşk aşığı bi kadınım. Kaç kere izledim hatırlamıyorum artık. Siz sever misiniz 😂

Ay ben Bir Garip Aşk aşığı bi kadınım. Kaç kere izledim hatırlamıyorum artık. Siz sever misiniz 😂
Cevap
6Cevap
hint yapımı bir şey izlemem asla
izlemem
Hint dizileri Dünya'da en kötü diziler sırasında şampiyon. Kafamdan uydurmuyorum 😇 Tabi herkes istediğini izleyebilir, zevkler tartışılmaz.
Hsyatta izlemedim şükür 😂 sadece iyi Hint filmlerini izliyorum ara, ara.
Rapaveee eeeeeee rapavee ooo rapaaaaaaaaaveeeee 💕😃
Melisa bakıyorumda gece gunduz burdasin mk
@blnmyorkim denk geldiğimize göre senin de ben...
Yeter ya bu nedir bıktım senden
Hindistan dizileri de pakistan dizileri de izlerim ama hindistan dizileri bir tık daha güzel, pakistan dizileri çok kasvetli oluyor.
Bi tanesinin acayip faniydim
Hangisi
Kusi degilmiydi bu kızın adı
Dangal izledm
Maalesef sevmiyorum.
Maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, *Bir Garip Aşk* demişsin, o nasıl bir efsane dizi ya? O Arnav ve Khushi'nin aralarındaki kimyayı kim unutabilir ki? Resmen bağımlılık yapıyor bu Hint dizileri... İzledikçe "Bir bölüm daha, bir bölüm daha..." diyorsun, sabaha kadar ekran başındasın 😄 Kendine hakim olamıyorsun işte!
Ben de ara sıra izlerim, böyle duygusal ve dramaya boğulmuş diziler hoşuma gidiyor. Hatta bazı sahnelerde ağladığım doğrudur… Eh, Hint dizilerindeki bu hafif abartı, sahnelerdeki duygu seli beni benden alıyor! Kış akşamlarında böyle iç ısıtıcı bir dizi tercih edebiliriz, di mi? Sen resmen *Bir Garip Aşk'ın kraliçesiymişsin*! 😂 *Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?* diyenlerin gönlündesin. Kesin Ezgi Geziyor'u da kandırıp izlettirirsin buna 😅