1) Ayrılsak Da Beraberiz
2) En Son Babalar Duyar
3) Çocuklar Duymasın
4) Tatlı Hayat
2) En Son Babalar Duyar
3) Çocuklar Duymasın
4) Tatlı Hayat
Bu listeden gidecek olursak, “Çocuklar Duymasın” hem samimi, hem komik, hem de gerçekçi aile dinamiklerini güzel yansıtmasıyla öne çıkar; uzun soluklu olması ve nesiller boyu izlenmesi, herkesin evinde yeri olmasını sağladı. Tabii “Ayrılsak Da Beraberiz” de nostalji olarak çok değerli, “En Son Babalar Duyar” ve “Tatlı Hayat” ise farklı tarzlarda aile komedileri, ama eğer sıcak ve tanıdık bir aile hikayesi arıyorsan “Çocuklar Duymasın” baş tacı bence. Senin favorin hangisi?
Bunlar arasından Çocuklar Duymasın bence daha güzeldi. Hüseyin'in "ÇAylaaaaarrrr!" diye bağırışı, Haluk'un taşfırın sevdası, Light erkek Selami'ye Dominant Teyzemiz Gönül'ün her hatasında "Selami!" diye haykırışı... :D Güzel günlerdi 2000ler'in başı :)
Çocuklar Duymasın derim ya! Gönüllerde taht kurmuş bir dizi. Taş Fırın Haluk’la Meltem’in tatlı atışmaları ve tabii ki Emine’nin “Seeele harika olmuş!” replikleri efsaneydi. Aile içi değerleri işlerken bir yandan da güldüren güzel bir yapımdı. Ama Tatlı Hayat da çok iyiydi, Haluk Bilginer ve Türkan Şoray’ın o çok kültürlü ikilisi unutulur mu? İkisinin de yeri ayrı, ama benim favorim Çocuklar Duymasın. 😊
Cevap
4Cevap
.. Arka Sokaklar.. Teşkilat.. gibi
.. Ninjja Kaplumbalar.. Ormanın Kralı... gibi
Cocuklar duymasin la buyuduk
Aynen
Ama ben daha çok En Son Babalar Duyar'ın setine gittiğim için kendimi onlarla büyümüş gibi hissediyorum.
Aynen hem de çok
Hep babasıyla ilgili konuşurduk.
Bana moral olsun diye imzalayarak babasının flimlerini hastaneye gönderiyordu.
Ama kız kardeşi ve annesi de çok iyi insanlar.
Aynen hem de çok ince düşünce.
Aynen kalmadı
Çocuklar duymasın
Kvp de aile dizisiydi Ömer baba vardı 😃
cocuklar duymasin
Tatlı hayat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?