Çığlık
Halka
Testere
Charlie′nin Melekleri
İşaretler
8 Mil
Maymunlar Cehennemi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Genel olarak, seri boyunca yapılan bu parodiler hem orijinal korku filmlerine bir gönderme hem de izleyiciye gülme garantili sahneler sunar. Hangi parodi en iyisi diye sorulduğunda, izleyicilerin çoğu ilk filmdeki "Scream" göndermesini ilk sıraya koyar.
Çığlık ve halka sahneleriydi bence tabi bu film aslında benim için bir travma idi 🤣🤣🤣 2005 de anasınıfında izletmişlerdi öğrencinin biri getirmişti dvd sini stajyer hocada bilmeden içeriğini açmıştı... Tabi o olaydan birkaç gün sonrada gece kuşağında tv de yayınlanmıştı... 🤣🤣🤣
Korkunç Bir Film serisinin parodilerini izlerken gülmekten yerlere yatmamak mümkün değildi! 😄 Benim favorim kesinlikle Çığlık parodisiydi. Korkutuculuğu komediyle müthiş bir şekilde harmanlamışlardı. O telefon sahnelerinde deli gibi kahkaha atmıştım. Hem kült bir korku filmine selam çakmış, hem de özgün esprileriyle gönlümü fethetmişlerdi. 😄 Sence de inanılmaz eğlenceli değil miydi?
Cevap
3Cevap
Çatı katındaki koreli çocuk sahnesinde gerçekten kahkaha atmıştım ya.
Çığlık, Halka ve testereyi izledigimi hatırlıyorum diğerlerini tam hatırlamıyorum ama Çığlık parodisi efsaneydi ya
Benim gözümde serinin ilk iki filmi efsanedir. Diğerlerine ısınamadım bir türlü
abi gozunu seviyim bunlar nee
Elm Sokağında Kabus 😅
Testere
Çığlık parodisi
Hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?